Marknadskonsult till bolag inom byggbranschen

Marknadskonsult till bolag inom byggbranschen

Har du tidigare erfarenhet från digital marknadsföring och trivs i en bred operativ roll inom detta område? Tycker du om att få samarbeta med många olika delar inom företaget och är just nu på jakt efter din nästa utmaning i karriären? Till ett bolag som arbetar mot byggbranschen söker vi nu en marknadskonsult med fokus på digital marknadsföring. Sök tjänsten redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker en marknadskonsult till ett företag som arbetar mot byggbranschen. Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer att vara anställd hos Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och det är långsiktigt. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som marknadskonsult hos detta bolag kommer du främst att arbeta operativt och du kommer att samarbeta med flera olika avdelningar.

Du kommer exempelvis att:
 • Tillsammans med marknadsavdelningen och säljarna planera och genomföra digitala marknadsaktiviteter som leder trafik och försäljning
 • Vara redaktör och producera innehåll för webb, nyhetsbrev och sociala medier
 • Stödja säljarna med underlag och material och delta i event samt ansvara för olika kundarrangemang
 • Arbeta tillsammans med produktionsbyråer för att ta fram texter och filmer som beskriver kundcase samt produkter
 • Mäta samt utvärdera och analysera effekter av marknadsföringsaktiviteter
Tjänsten passar dig som tycker om att arbeta i en bred roll där du får samarbeta mycket med dina kollegor och driva ditt arbete framåt.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring
 • Har minst 1 års relevant arbetslivserfarenhet inom digital marknadsföring
 • Har god kompetens inom content management och har kunskaper inom Google Suite
 • Har god känsla för innehåll, text, bild och form för att kunna skapa relevant och effektivt innehåll samt goda kunskaper om sociala medier
 • Har en mycket god skriftlig kommunikativ förmåga och du har med fördel publicerat texter tidigare
 • Har kunskap om InBound-metodik
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Det är meriterande om du

* Har tidigare erfarenhet från byggbranschen

Som person är du bra på att strukturera upp ditt eget arbete och att ta självständiga beslut för att driva ditt arbete framåt. Vidare har du lätt för att komma överens med andra och att samarbeta med dina kollegor då du i rollen kommer att ha många olika kontaktytor. Du har en kreativ sida så du kommer gärna med egna förslag och idéer. Du är även noggrann i ditt arbete och säkerställer alltid att det du producerar håller en hög kvalitet.

Övrig information
 • Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se