Marknadsföringsansvarig med IT-intresse till IbisSoft!

Marknadsföringsansvarig med IT-intresse till IbisSoft!

Letar du efter en möjlighet att axla en roll som Marknadsansvarig så är detta tjänsten för dig! Söker du en kreativ, koordinerande och kommunikativ roll där du får ta ett stort ansvar så är bör du söka tjänsten redan idag då vi arbetar med ett löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Marknadskoordinator till IT-konsultföretaget IbisSoft! De erbjuder sina kunder de bästa lösningarna på sina problem genom att lyssna in, förstå och utveckla rätt system för behovet. Deras fokus är därför på produktutveckling och arbetar ofta ute hos kund med olika projekt kopplat IT och programmering.

I denna roll kommer du ha en självständig roll men sitta nära företagets VD och de tekniker och utvecklare som sitter på kontoret. Denna nya och spännande roll inom företaget har inte tidigare existerat, vilket bidrar till en möjlighet för dig att bidra med din expertis och ta ansvar för marknadsavdelningens framväxt. Anledningen till detta behov är att IbisSoft befinner sig i en expansiv fas och vill nå ut till sina framtida kunder och marknadsföra sin affärsidé. Under din första tid kommer du få en introduktion av din närmaste chef kring företaget, kollegorna och arbetsplatsen.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos IbisSoft. Uppdraget kommer att vara på heltid och kommer inledningsvis sträcka sig ett halvår. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget och på sikt överrekryterad förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Marknadskoordinator kommer du utforma ditt egna arbete utifrån din egna prioritering och struktur för att nå de uppsatta målen. Genom att sätta upp en strategisk plan bör du taktiskt och proaktivt kunna fortsätta ditt arbete.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara och sköta företagets marknadsföring genom deras hemsida och sociala medier
 • Proaktivt planera framtida aktiviteter och fokusområden
 • Vara IbisSofts ansikte utåt under möten med kunder och företag
 • Genomföra analyser på besökare
Tjänsten passar dig som trivs i ett självständigt arbete där du får driva ditt egna arbete framåt och implementera dina egna idéer och strukturer. I rollen finns stora utvecklingsmöjligheter och du kommer lägga grunden för företagets marknadsavdelning. Du kommer därför vara med och bygga upp samt på sikt expandera avdelningen. Ditt arbete kommer därför fylla en viktig funktion inom din egen såväl som IbisSofts fortsatta utveckling.

Vi söker dig som
 • Har minst 1 års arbetslivserfarenhet inom Marknadsföring, fördelaktigen inom IT
 • Har en god förkunskap och erfarenhet om relevanta marknadsföringsverktyg
 • Har en god förståelse genom utbildning eller arbetslivserfarenhet inom IT
 • Tidigare analyserat statistik kopplat till marknadsföring
 • Uttrycker dig professionellt på svenska och engelska både tal och skrift då kommunikationen sker på båda språken
Det är meriterande om du

* Tidigare arbetat inom IT

För att passa i rollen bör du som person ha ambitiösa mål som du självständigt kan arbeta mot. Du bör ha en mycket god kommunikativ förmåga med en hög professionell standard. I rollen bör du vara orädd för att utmana dig själv, finna olika lösningsförslag och alltid har IbisSofts bästa i åtanke. Att ta ett stort ansvar bör du även motiveras av och där du har ett driv för att föra arbetet framåt.

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrig information
 • Start: Februari
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Nacka Strand, Stockholm
 • Kontaktuppgifter: Sts01@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Sts01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

IbisSoft är ett företag som levererar kreativa och rätt lösningar till sina kunders verksamheter och har gjort detta i snart 30 år. De arbetar både med att bygga applikationer som är direkt anpassade efter en kunds förfrågan eller med att de hyr ut sina kompetenta IT-konsulter som stöttar kunden på plats.