Marknadsassistent på deltid till företaget Notrex

Marknadsassistent på deltid till företaget Notrex

Nu finns det en möjlighet för dig vill ha meriterande deltidsjobb inom marknad och kommunikation. Företaget Notex söker en självständig marknadsassistent för att stärka deras team. Sök redan idag då vi arbetar med löpande urval.

Information om uppdraget

Nortrex är ett företag som är specialister på Software Assesment (SAM) och sitter centralt på Söder Mälarstrand. I din roll som marknadsassistent på Notrex erbjuds du att arbeta i en självständig roll där du kommer vara drivande i arbetet med företagets kommunikation. Till din hjälp kommer du att använda verktyg såsom Google Adwords, Powerpoint och Wordpress.

Detta är en konsultuppdrag på deltid där du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden. Omfattningen för uppdraget är ungefär en dag i veckan med undantag vid större projekt.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden

Arbetsuppgifter

I din roll som marknadsassistent kommer du att skapa och publicera kommunkationsmaterial i företagets digitala kanaler. Du kommer arbeta självständigt och förväntas komma med ideér för hur arbetet kan utvecklas. Vidare kan det även förekomma att planera och genomföra mindre markandsevent på mässor eller konferenser.

Vi söker dig som
  • För närvarande är studerande och har minst 1 år kvar av dina studier alternativt en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%.
  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat då dessa språk används dagligen i ditt arbete
  • God datorvana och erfarenhet av att arbeta i Office-paketet
Vi ser det som meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet att ha arbetat med digitala medier, kommunikation eller marknadsevenemang.

Som person är du:
  • Självständig
  • Initiativtagande
  • Ansvarstagande
Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: deltid, ca 1 dag i veckan
  • Placering: Söder Mälarstrand, Stockholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Notrex AB är specialister på Software Asset Management (SAM), licensavtal och licensregler från ledande tillverkare som till exempel Microsoft, Oracle, IBM, Adobe m fl.