Marknadsassistent på deltid till Swimpartner

Marknadsassistent på deltid till Swimpartner

Om du studerar marknadsföring inom web eller media och har möjlighet att jobba ungefär 10 timmar i veckan är det här uppdraget för dig. Vi söker dig som vill stötta Swimpartner som marknadsassistent och är redo att kliva in i en roll med mycket eget ansvar och flexibla arbetstider. Vi går igenom ansökningarna löpande så tveka inte att skicka in din ansökan omgående.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Swimpartner en student som vill arbeta brett inom web och media. Du kommer som marknadsassistent att stötta och assistera Swimpartner med att uppdatera deras webshop samt allmänna marknadsuppgifter. Du ska kunna jobba ungefär 4-8 timmar i veckan som läggs i samråd och utefter behov hos Swimpartner. Du får stor möjlighet att styra dina arbetstider själv då arbetet utförs mestadels hemifrån men självklart med bra stöttning av Swimpartner.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Swimpartner. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig tillsvidare.

Arbetsuppgifter

Som marknadsassistent kommer du arbeta med varierande arbetsuppgifter kopplade till Web och media, högt som lågt. Du kommer i rollen att producera och publicera innehåll för externa och interna kanaler samt uppdatera hemsidan. Det är mycket eget arbete då du kommer att jobba hemifrån så vi kommer att lägga stor vikt vid att du är självgående och tar egna initiativ.

Du kommer till exempel att:
 • Ansvara för deras webshopar i Textalk
 • Skapa broschyrer och presentationsmaterial
 • Arbeta med företagets externa kanaler så som Swimpartners sociala medier.
 • Skriva nyhetsbrev
Tjänsten passar dig som har ett intresse för web och media och vill utvecklas inom det här området.

Vi söker dig som
 • Studerar minst 50% på högskola eller universitet gärna inriktning mot marknadsföring och har minst ett år kvar av dina studier
 • Har erfarenhet av att jobba i webshopsystem, gärna Textalk eller Shopify
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift då man kommer att samarbeta tillsammans med kollegor som sitter i Australien.
 • Har erfarenhet inom layoutprogram, exempelvis Adobe eller Photoshop
Vi ser att du besitter egenskaper som ansvarstagande och initiativtagande och du ska inte vara rädd för komma med egna idéer. Vidare bör du vara strukturerad, flexibel och problemlösande för att kunna trivas i de varierande arbetsuppgifter som rollen innefattar. En god samarbetsförmåga är även viktigt för att passa för denna roll. Du bör självfallet även ha ett gediget intresse för marknadsföring och kommunikation.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, ungefär 4-8 timmar i veckan beroende på behov.
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se