Marknadsansvarig på deltid till BioNordika

Marknadsansvarig på deltid till BioNordika

Utöver ett meriterande extrajobb så får du på BioNordika ta del av en familjär stämning, härliga kollegor och kontorshundar. Här får du dessutom vara med i något större genom att få påverka den framtida forskningen inom medicin,. Ett livsviktigt företag som är redo att hänga med i digitaliseringen, är du redo?

Information om uppdraget

På BioNordika kliver du in som den digitala experten. Här kommer dina initiativ, tankar och idéer tas till hänsyn. På kontoret är de idag tio medarbetare och två hundar att spendera fikapausen med. Gruppen består bland annat av en ekonomichef och flera produktspecialister med forskarbakgrund.
Här finns experter på vetenskap men som behöver stöttning inom det digitala. Detta är därför en möjlighet för dig som studerar och vill få meriterande erfarenhet inom marknadsföring. Du kommer att täcka upp för en föräldraledighet fram till 2021.

Du erbjuds
  • Att göra en resa inom det digitala och skapa resultat genom marknadsföring
  • Att vara med och skapa nutida och kreativa lösningar inom digital marknadsföring
  • En dedikerad konsultchef och karriärspartner från Academic Work
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

De första två veckorna går du bredvid nuvarande marknadsansvarig som visar dig det viktigaste delarna av rollen. Du kommer ta över arbetsuppgifter som exempelvis nyhetsbrev och enkäter. Utöver det är din uppgift att till stor del komma med kreativa idéer på hur BioNordika ska nå kunderna på bästa sätt.

Ansvaret innebär vidare att hjälpa företaget när det kommer till den digitala marknadsföringen. Det handlar exempelvis att lyckas automatisera det mesta med hjälp av sökoptimering, säljplattformar, arbete i CRM-system. Eller har du andra förslag?

Vi söker dig som
  • Studerar media och kommunikation eller liknande på Universitet/YH med två år kvar av studierna eller har en 50 % huvudsaklig sysselsättning
  • Är självgående i sökoptimering och med Google Analytics
  • Har gjort något liknande i praktiken
Som person är du kreativ och har ett öga för vad som är inne. Det är viktigt att du är initiativtagande och orädd, ingen idé är dum så hellre för mycket initiativ. Vidare är du prestigelös då alla i gruppen hjälper varandra om det behövs. Sen är det viktigt med struktur i arbetet så att idéerna blir genomförda.

Övrig information
  • Start: November
  • Omfattning: Deltid, ca 2-3 dagar i veckan
  • Placering: Norrtull
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och BioNordikas önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om hur BioNordika presenterar sig själva.