Marknads- och säljkoordinator med sportintresse till Cross Sportswear

Marknads- och säljkoordinator med sportintresse till Cross Sportswear

Är du ute efter världens bästa deltidsjobb? Besitter du en kreativ ådra och samtidigt tycker det är roligt med ekonomi? Kanske har du ett intresse för skidåkning eller är du eventuellt en golfspelare? I den här rollen får du möjligheten att stötta upp inom olika områden såsom marknad, ekonomi och kundsupport för att samla på dig värdefull erfarenhet vid sidan av studierna. Låter det här som en spännande utmaning för dig? Vi förväntar oss få in många ansökningar i den här processen och då urvalet sker löpande rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Cross Sportswear´s räkning en marknads- och säljkoordinator till deras huvudkontor som ligger i ljusa lokaler på Lilla Essingen. Du kommer i den här rollen att arbeta 1-2 dagar i veckan med flexibilitet kring vilka dagar du kan arbeta vilket gör det enkelt att kombinera med skolan.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Cross Sportswear. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig långsiktigt.

Arbetsuppgifter

Som marknads- och säljkoordinator kommer du att arbeta med det administrativa kring företagets webbshop, från orderläggning till fakturering samt säkerställa betalning. Du kommer även att ansvara för webbshopens kundtjänst och eventuellt även uppdatering av innehåll på hemsida och webbshop.

Förutom det kommer du även att avlasta ekonomiansvarig med bokföring och leverantörsfakturor. Vidare kommer du att avlasta med varierande ad hoc uppgifter som dyker upp.

Tjänsten passar dig som har ett intresse för ekonomi, marknadsföring samt kundsupport och vill utvecklas inom detta. Du bör trivas på ett mindre företag och inte vara rädd för att ta tag i saker samt vara trygg med att få ta mycket eget ansvar.

Vi söker dig som
  • Studerar ekonomi på högskola eller universitet, gärna med inriktning mot marknadsföring. Du har minst 1,5 år kvar av dina studier
  • Har en god kommunikativ förmåga, framförallt i text
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska då du kommer att arbeta på båda språken
  • Har ett intresse för utomhusaktiviteter och sport
Det är meriterande om du har grundläggande kunskaper i tyska, men detta är inget krav.

I den här processen kommer vi att lägga stor vikt vid personlighet. Då företaget är relativt litet är det viktigt att du tycker om problemlösning, är tekniskt lagd samt har en mycket god administrativ förmåga. Som person är du inte rädd för att framföra dina åsikter och förslag då det är högt i tak och dina initiativ är viktiga. Du är prestigelös och tar gärna tag i arbetsuppgifter som dyker upp. Då du kommer få vara med på många olika delar är det viktigt att du är ambitiös och ser till att avsluta det du tar dig an på ett bra och ansvarsfullt sätt. Vidare anser vi att du är social och positiv och ser till att bidra med en god stämning på arbetsplatsen och har ett engagemang för företaget och de arbetsuppgifter som du kommer ha.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, 1-2 dagar per vecka
  • Lön: Timlön
  • Placering: Lilla Essingen, Stockholm
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Cross Sportswear´s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Cross Sportswear är ett svenskt företag som grundades 1986 med huvudkontor i Stockholm. Cross Sportswear designar och producerar högfunktionella sportkläder, främst inom golf och skidsport och säljs idag till 23 marknader världen över.