Marketing Effectiveness Lead till global gigant inom elektronik

Marketing Effectiveness Lead till global gigant inom elektronik

Drivs du av att arbeta i en ständigt föränderlig miljö med stora chanser att utveckla dina idéer och utforma ditt eget arbete? Vill du arbeta med att analysera och effektivisera marknadsföring? Då kan det här vara något för dig! Ta chansen att komma in på ett globalt företag och utvecklas i en spännande roll. Välkommen in med din ansökan.

Information om uppdraget

Academic Work söker för kunds räkning en Marketing Effectiveness Lead. I en ständigt föränderlig verksamhet öppnas nu en position där du kan komma in och arbeta med att försäkra att vår kunds arbete kring marknadsföring av detaljhandeln är utav högsta kvalitét. Tjänsten syftar till att utifrån analyser nå till handling för att öka detaljhandelns marknadsföringseffektivitet och försäljning.

Tjänsten är placerad på vår kunds huvudkontor i Kista.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig långsiktigt för rätt person.

Arbetsuppgifter

Som Marketing Effectiveness Lead kommer du arbeta med att utvärdera försäljningsdata, identifiera och hantera data och information från olika källor samt översätta data för att vägleda till strategiska beslut. Detta kommer du göra genom att ta fram och visa på slutsatser gällande analyser och utvärderingar kring marknadsföringen. Utöver detta kommer du efter de dragna slutsatserna använda dessa för att förbättra och utveckla arbetet och därmed öka effektiviteten för marknadsföringen.

Vidare kommer du att:
 • Stötta säljteamet och arbeta med att optimera marknadsföringskampanjer
 • Kommunicera insikter på ett tydligt sätt som leder till ännu mer effektivt agerande
 • Utveckla verktygen och processer för att förbättra teamens kapacitet och göra det mer visuellt och effektivt
 • Leverera feedback och rekommendationer för att förbättra vår kunds affärsresultat och lönsamhet
 • Vid behov projektleda datainsamling
Tjänsten passar dig som vill arbeta på ett stort internationellt företag där du får möjligheten att utvecklas och arbeta tillsammans med kompetenta kollegor.

Vi söker dig som
 • Har en universitetsexamen inom företagsekonomi, statistik, teknik eller liknande
 • Har minst ett års erfarenhet av en liknande tjänst, tex Junior Business Controller, Market Intelligence Analyst etc.
 • Har kunskap om och/eller erfarenhet av datavalidering
 • Har starka analytiska färdigheter och erfarenhet av att översätta data från olika källor till intuitiva rapporter genom datavisualisering
 • Har avancerade kunskaper i Excel
 • Har erfarenhet av Tableau, Qlik Sens, Power BI eller liknande BI-systemkunskap
 • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska då du kommer att arbeta på dessa språk
Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av detaljhandel samt om du har arbetat i en nordisk organisation, men detta är inget krav

Som person har du ett strategiskt och analytiskt tänkesätt och arbetar självständigt och proaktivt för att driva ditt arbete framåt. Du har enkelt för att lära sig nya saker och du är resultat- och prestationsdriven samtidigt som du är serviceminded samt kund- och försäljningsfokuserad. Vidare tror vi att du är en positiv och entusiastisk person som har en stark samarbetsförmåga. För denna tjänst är det viktigt att du trivs i en snabbföränderlig miljö och att du har en stark doer-attityd.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Kista, Stockholm
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett världsledande företag inom mobiltelefoni och hemelektronik. De finns representerade världen över och har omkring 500 000 anställda.