Marketing Coordinator till LOX Container Technology

Marketing Coordinator till LOX Container Technology

Som Marketing coordinator kommer du arbeta brett inom marknadsföring, public relations men även deltaga i projekt runt mässor och event. Du kommer ha kontakt med internationella kunder och är direktansvarig för marknadsföring och public relations. Skicka din ansökan redan idag, då urval sker löpande.

Information om uppdraget

Då nuvarande konsult i rollen tar examen söker LOX Container Technology nu någon att ta över arbetet om Marketing på deltid. Du kommer att ingå i ett mindre team direkt underställd chefen för affärsutveckling och försäljning på kontoret i vackra Frihamnen, Stockholm.

LOX Container Technology har internationella kontakter över hela världen så även om det är ett mindre företag kommer du ha kontakter på den globala arenan. Detta är en intressant tjänst för dig som är studerande eller snart färdig med examen då rollen tillåter flexibilitet och det finns goda möjligheter att dela upp arbetet så de går att kombinera med studierna! När du har kommit in i rollen finns det möjlighet att arbeta hemifrån. Detta är ett konsultuppdrag.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos LOX Container Technology. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcker sig tills vidare. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget på deltid men om du tar examen till våren finns även chans till heltidstjänst efter detta förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom marketing, projektledning och kundkontakt då du på sikt kommer få möjlighet att driva mindre projekt i verksamheten. Vidare ser vi att du har en drivkraft att utvecklas inom marknadsföring och vill utvecklas i en internationell med internationella kontaktytor. Du kommer bland annat att:
 • Förbereda och genomföra marknadskampanjer
 • Utveckla och förvalta hemsidan (Wix)
 • Jobba med sociala medier
 • Ta fram säljmaterial och uppdatera produktmanualer
 • Sökordsoptimering, Google Ads och CRM system
 • Förbereda och sammanställa presentationer som ska genomföras internationellt
 • Ha ansvar för mindre egna projekt som mässor och event
Vi söker dig som
 • Studerar idag på högskola eller universitet med minst 1 år kvar av studierna.
 • Har kunskap om hemsidor och webdesign
 • Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift då du använder språken som verktyg i det dagliga arbetet
 • Har goda kunskaper i Office-paketet
Det är meriterande om du
 • Har intresse for shipping, public relations, teknologi och internationella relationer
 • Har tidigare erfarenhet av att uppdatera och förvalta hemsidor
Som person är du självgående och kan ta egna initiativ. Du är en positiv och öppen person med en prestigelös inställning vilket visar sig i att du stöttar dina kollegor där det behövs.

Övrig information
 • Start: Omgående.
 • Omfattning: Deltid, ca 16h i veckan
 • Placering: Stockholm, Frihamnen
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Lox önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsundersökning
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LOX Container Technology AB är ett svenskt industriföretag som använder sin kompetens inom trådlös teknik och industriell design för att utveckla och producera innovativa automationsprodukter. De har revolutionerat teknologin för den globala handeln via containers, vilket möjliggör ekonomiska vinster i samband med att containerterminaler och containertransporter blir allt större och alltmer automatiserade.