Marketing & Communication Assistant till Business Sweden på deltid!

Marketing & Communication Assistant till Business Sweden på deltid!

För dig som är i sluttampen av dina studier och har en stor passion för marknadsföring finns nu möjligheten att utvecklas i rollen som Marketing & Communications Assistant hos Business Sweden. Arbetstiderna är flexibla och utvecklingsmöjligheterna stora! Välkommen in med din ansökan.

Information om uppdraget

Som Marketing & Communication Assistant kommer du att tillhöra Team MarCom & Digi som består av 20 drivna personer. Business Sweden behöver nu förstärka teamet i samband med att de lanserar en ny webb och intensifierar marknadsföringen i deras digitala kanaler.

I rollen kommer du att ha mycket kontakt med bland annat Web Manager, Content Director, regionala marknadschefer samt produktionsledare och operationella resurser i deras in-House Agency.

Arbetstiderna är flexibla utefter ditt studieschema och du kan därför välja mellan att arbeta heldagar eller halvdagar beroende på vad som passar dig.

Du erbjuds

Möjligheten att arbeta i en internationell arbetsmiljö med kollegor från hela världen och med ett högre syfte att hjälpa svenska företag att öka sin globala försäljning samt attrahera internationella investeringar till Sverige.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs med om vårt konsulterbjudande{target="_blank"}.

Arbetsuppgifter

Du kommer bland annat att:
  • Arbeta med löpande uppdateringar på webben
  • Uppdatera statiskt content (personaluppgifter, kontaktuppgifter)
  • Publicera ny content & rensa ut obsolet innehåll
Vi söker dig som

* Är i slutampen av dina studier inom marknadsföring, media- och kommunikationsvetenskap eller liknande relevant utbildning på eftergymnasial nivå

Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare vid sidan av dina studier.

Som person trivs du i en roll med varierande arbetsuppgifter och värdesätter att göra det lilla extra för att ge en god service. Du kommer gärna med egna idéer och tankar för att bidra till utveckling för teamet/företaget och driver självständigt ditt arbete framåt. Vidare utför dina arbetsuppgifter med stor precision och lämnar därför inget åt slumpen

Övrig information
  • Start: Januari 2020
  • Omfattning: Deltid, 20-25h / veckan
  • Placering: Klarabergsviadukten, Stockholm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Business Swedens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work{target="_blank"}.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Business Sweden{target="_blank"} hjälper svenska företag att öka sin globala försäljning och internationella företag investera och expandera i Sverige.
För svenska företag gör de det genom att korta tid till marknad, hitta nya intäktsströmmar och minska risk. För internationella företag gör de det genom att hitta nya affärsmöjligheter, öka kapitalavkastningen och vara ett opartiskt stöd. Med nätverk på alla nivåer erbjuder de strategisk rådgivning och handfast support, såväl i Sverige som på 50 av världens mest intressanta marknader.
Business Sweden bildades den 1 januari 2013 genom en sammanslagning av Exportrådet och Invest Sweden. Business Sweden ägs av staten och näringslivet, som representeras av Utrikesdepartementet och Sveriges Allmänna Utrikeshandelsförening. Business Sweden har cirka 500 medarbetare varav merparten arbetar i utlandet.