Markandsstudent med digitalt fokus till Gardeco

Markandsstudent med digitalt fokus till Gardeco

Gardeco är specialister inom affärssystem riktad mot bland annat butik och e-handel och söker nu dig som är student inom marknadsföring till ett spännande uppdrag där du kommer få vara med på företagets digitala förändringsresa. Här får du en ovärderlig erfarenhet inför framtiden samtidigt som du kommer få ta stort eget ansvar.

Information om uppdraget

Gardeco är helhetsleverantören inom affärssystem som med egen utveckling och teknisk kompetens har flexibiliteten att anpassa och skräddarsy produkten efter kundens behov. Systemens räckvidd sträcker sig från försäljning till lager, från inköp till distribution. Med en produkt anpassad för bland annat fackhandel och e-handel har de kunder så som Mini rodini, Nathalie Schuterman, The Shirt Factory, Junibacken och ett antal butiker i NK-varuhuset etc.

Här blir du del av ett företag på 10 personer där lojalitet, arbetsmoral och glädje präglar atmosfären. Gardeco sitter i trevliga lokaler i Hammarby sjöstad med goda kommunikationer utanför dörren.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som marknadsstudent kommer du arbeta med arbetsuppgifter kopplade till marknadsaktiviteter och företagets digitala närvaro.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Vidareutveckla Gardecos hemsida i CMS-verktyget Joomla
 • Utskick av nyhetsbrev genom Mailschimp och att
 • Skapa mallar inför tryck i InDesign´
 • Arbeta med bolagets digitala kanaler, framförallt LinkedIn, Facebook och Instagram
Vi söker dig som
 • Är student på högskola eller universitet under minst 1-2 år till, med inriktning på marknadsföring, gärna med digitalt fokus
 • Har goda kunskaper i något CMS-verktyg, ange redan i din ansökan vilket du har kunskap i
 • Har goda kunskaper i InDesign
 • Är flytande i tal och skrift i både svenska och engelska då du kommer använda dig av språken dagligen i tjänsten
Som person är du kvalitetsmedveten med ett öga för detaljer, då uppdraget kommer ställa höga krav på din noggrannhet. Vi ser även att du har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig mycket väl i skrift och kan målgruppsanpassa innehållet. Vidare är du orädd och tar gärna initiativ i ditt arbete, då du kommer arbeta på ett mindre kontor är det viktigt att du tar för dig och tar ansvar i arbetet-

Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: deltid, 1-2 dagar per vecka under kontorstider
 • Placering: Hammarby Sjöstad
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Gardecos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gardeco bildades 1991 och har lyckats utveckla en produkt som innehåller de funktioner och den kompetens ett kraftfullt affärssystem behöver. För Gardeco står alltid våra kunder i fokus. Med över 25 års erfarenhet av branschen besitter de en ovärderlig kunskap om och flexibilitet kring utvecklingen av helhetstänkande affärssystem.