Managementkonsult till stort konsultbolag med start up-känsla!

Managementkonsult till stort konsultbolag med start up-känsla!

Nu söker vi dig som är nyexaminerad civilingenjör och som vill starta din karriär på ett stort globalt konsultbolag. Företaget har nyligen startat upp i Stockholm och det kommer ges stora möjligheter att visa framfötterna i ett etablerat bolag men start-up känsla.

Information om uppdraget

Vår kunds affärsidé är att erbjuda ingenjörstjänster och kompletta lösningar till deras kunder och målsättningen är att ständigt vara det självklara valet av samarbetspartner för teknikintensiva tjänster. Deras huvudkontor ligger i Göteborg och de är verksamma i cirka 30 länder och har över 12.000 medarbetare världen över. I Sverige är dom cirka 230 medarbetare. De expanderar nu kraftigt och har därför startat upp en enhet i Stockholm med syfte att fortsatt utveckla sina kunder och på ett bättre sätt kunna vara en närvarande leverantör.

I rollen som managementkonsult kommer du från start få vara med i skapandet av en stark företagskultur och ges möjlighet till såväl professionell som personlig utveckling i takt med att företaget växer även i Stockholm. Du kommer att utgå från deras kontor som ligger centralt vid Hötorget. Där sitter idag 10 personer men med ambitionen att fördubblas inom kort.

Du kommer i projekt få arbeta mot intressanta kunder i branschen och tillsammans med dina kollegor utveckla verksamheten i Stockholm. Du kommer inleda din anställning hos oss på Academic Work, och erbjuds en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Förutsatt att allt känns bra för båda parter kommer du på sikt att erbjudas en anställning hos vår kund.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I din roll som managementkonsult kommer du bland annat att..
 • Arbeta med strategi- och affärsutveckling
 • Bistå kunderna med teknikexpertis
 • Effektivisera processer
Vi söker dig som
 • Är nyexaminerad civilingenjör inom Industriell ekonomi eller annan relevant inriktning
 • Talar och skriver flytande på det svenska samt engelska språket, då båda språken används i ditt dagliga arbete
 • Motiverar väl i din ansökan varför du vill jobba i rollen som managementkonsult
Meriterande är om du...
 • Genomfört ett trainee-program i samband med dina studier
 • Har vid sidan om dina studier deltagit i diverse föreningar kopplat till studier
 • Har erfarenhet av en managementroll, men lockas av möjligheten att få vara med att starta upp en ny enhet
Som person så ser vi att du är en toppresterare och att du kommer in i rollen med stort fokus och driv på att genomföra dina arbetsuppgifter på ett exceptionellt vis. Du har en personlighet av en kameleont och kan därför samarbeta med alla olika typer av roller och kunder. Du är noggrann i ditt sätt att arbeta och tänker ofta utanför boxen och kommer med nya idéer och förslag.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Placering: Stockholm, Hötorget
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Matilda Rönnquist.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Managementkonsult & Rådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en nystartad enhet som sedan tidigare är etablerade i Göteborg med mer än 230 ingenjörer. Basen för vår kund ligger i Paris och de är över 12 000 anställda internationellt i över 30 länder. Stockholmsenheten har precis börjat sin resa och vi hoppas att du vill vara med på den!

Let´s shape the future together!