Management Assistant till Financial Services på nordens största IT-tjänsteföretag

Management Assistant till Financial Services på nordens största IT-tjänsteföretag

Har du tidigare erfarenhet från en roll som Management/VD-assistent och är tillgänglig för ett konsultuppdrag med start omgående och fram till 31/3? För rätt person finns goda möjligheter till förlängning. Är det du? Sök då tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Management Assistant till nordens största IT-tjänsteföretag

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till 31/3. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Management Assistant kommer du assistera företagsledningen, främst vår kunds Vice President och Head of Finacial Services.

Du kommer till exempel att:
 • Planera och boka resor
 • Hantera och administrera utlägg
 • Delta vid och hantera allt runtomkring interna och externa möten inklusive uppdatering och uppföljning efteråt
Vi söker dig som
 • Har minst 2 års erfarenhet av en roll som Management Assistant eller motsvarande
 • Är van vid att hantera komplexa kalendrar
 • Flytande kunskaper i svenska och engelska då du kommer använda dig av båda språken i tjänsten
Det är meriterande om du har erfarenhet från ett globalt företag

Som person är du strukturerad, kvalitativ i ditt arbete och noggrann i din uppföljning. Vidare är du professionell, kommunikativ och van vid att ha kontakt med personer på olika nivåer i en organisation.

Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: heltid, kontorstider
 • Lön: timbaserad månadslön
 • Placering: Gärdet, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Sekreterare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork