Maintenance Contract Manager till St1!

Maintenance Contract Manager till St1!

Kan ett energibolag vara miljökämpar? Hos St1 är svaret ett självklart JA. Här finns mångårig erfarenhet av att driva bensinstationer och en obotlig nyfikenhet på framtiden. Från drivmedel som minskar klimatpåverkan till hur morgondagens smarta drivmedelsstationer och framtida butiksverksamhet ska se ut. Visionen är att vara den ledande producenten och försäljaren av CO-medveten energi och för att lyckas med detta krävs såklart bra resurser i form av drivna, kunniga och engagerade medarbetare. Har du ett intresse för avtal och förbättringsarbete inom underhåll av butiker och drivmedelsanläggningar? Då kan rollen som Maintenance Contract Manager hos St1 vara rätt steg i karriären för dig!

Information om uppdraget

St1 har ambitionen att lyfta sitt underhållsarbete på stationerna ytterligare ett steg och här kommer du som Maintenance Contract Manager ha en viktig roll för att driva och utveckla arbetet vidare. Du kommer att arbeta både operativt och strategiskt tillsammans med dina kollegor i teamet, inom St1 och med externa kontakter. Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill vara med och vidareutveckla underhållsarbetet på hela stationsnätet och ha kontakt med leverantörer både på mark och anläggningssidan såväl som inom butiksverksamheten.

Rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer att anställas hos St1 Sverige AB.

Arbetsuppgifter
 • Utvärdera och vidareutveckla leverantörsavtal
 • Arbeta med effektivisering och förbättring av hantering av underhållsärenden
 • Arbeta med att ta fram underhållsplaner
 • Vara delaktig i framtagandet av investeringsplanering för stationerna
 • Ansvara för underhållsarbeten på bolagets ca 500 butiker och drivmedelsanläggningar
 • Styra konsultbolag som hanterar felanmälningarna på stationerna
 • Ansvara för att anläggningarna uppfyller myndighetskrav
 • Skapa en underhållstruktur för utrustning länkad till butiksdrift och biltvättar
Du erbjuds

St1 är ett generöst företag som förvisso ställer höga krav men där du som medarbetare får mycket tillbaka och erbjuds stor frihet under ansvar. Du kommer ha goda möjligheter att utvecklas inom bolaget där man satsar på att kompetensutveckla på bredden. St1 är en platt organisation som är mån om att vara en trivsam arbetsplats och som värnar om dig som medarbetare. Företaget präglas av högt till tak med en öppen och kommunikativ miljö. Du kommer även att erbjudas en gedigen introduktion, anpassad efter din kompetens och befattning.

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis bygg eller anläggning
 • Har några års arbetslivserfarenhet av myndighetskontakter
 • Har arbetslivserfarenhet av avtalsrelationer
 • Har erfarenhet från en ledande roll
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i rollen
 • Har B-körkort då resor ingår i tjänsten
Som person ser vi att du är strategisk och har en förmåga att se och förklara de långsiktiga konsekvenserna vid beslutsfattande samt förstår hur din roll påverkar bolagets visioner och mål. Utöver det är du även problemlösande och strukturerad i ditt arbete och har en förmåga att bygga strukturer som även andra kan arbeta utifrån. Slutligen ser vi att du är en naturlig relationsskapare som enkelt knyter nya kontakter och skapar relationer till andra. Du fokuserar även på att skapa relationer som är viktiga för att uppnå resultat och är mån om att dela med dig av din kunskap till andra.

Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: St1´s kontor i Sundbyberg, resor ingår
 • Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryterare Johanna Sörell, johanna.sorell@academicwork.se och Amanda Aletto, amanda.aletto@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och St1s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Sundbyberg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se