Mötesbokare på deltid till digitalbyrån Esatto!

Mötesbokare på deltid till digitalbyrån Esatto!

Vi söker dig som vill fylla ut CSN-kassan med ett flexibelt extrajobb som kan utföras där det bäst passar dig. Som mötesbokare på Esatto kommer du att få utveckla ditt vinnarfokus genom att hitta de rätta personerna att boka in på möten åt företagets kundansvariga. Kollegorna på Esatto ser fram emot att välkomna dig till teamet så snart som möjligt, är du deras nya stjärna? Ansök redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker en mötesbokare till Esatto på deltid. Företaget är en digitalbyrå som arbetar med att framta kreativa lösningar för företag. De erbjuder tjänster som härrör alltifrån uppbyggnad av sociala medier, webbsidor till appar etc. Nedan ser du hur de själva sammanfattar företagskultur och deras arbete.

"Vi är Esatto. Den nya generationens digitala partner. Vi erbjuder en helhetslösning där strategi, kommunikation, teknik och user experience skapar värde för det som faktiskt betyder något i slutändan: människan. Här blir du kollega med strateger, utvecklare, designers och analytiker. Vi är innovativa, resultatorienterade och ödmjuka. Vi lovar dessutom att vi lever som vi lär: Jobba hårt. Var trevlig. Ha kul."

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Esatto. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig fram tillsvidare. Det finns möjlighet att arbeta heltid på företaget på sikt, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som mötesbokare hos Esatto kan du förvänta dig en flexibel tjänst där du får utlopp för din envishet och ditt resultatfokus. Din arbetsplats är den som passar dig bäst, det kan likväl vara från studentrummet, universitetet eller ett café. Det viktiga är att du arbetar mot ditt mål om att boka in Esattos kundansvariga på 10-12 möten i månaden. Du ansvarar för mötesbokningen på Stockholmskontoret och du kommer att ringa ut till företag Esatto i dagsläget inte har något samarbete med. Vidare kommer du, i första hand, utgå från en lista över redan prospekterade företag som är av intresse, för att senare axla ansvar för prospekteringsarbetet. Avslutningsvis erbjuds du en tredagars introduktion av erfarna kollegor för att du sedan får arbeta under eget ansvar. Självklart har du en kontaktperson som du kan kontakta vid frågor.

Du kommer till exempel att:
 • Ringa prospekts och boka möten med fokus på Esattos digitala kommunikation
 • Boka in mötena i Outlook och skicka en lista med dina bokade möten till din kontaktperson på Esatto, ni kommer även följa upp hur många bok som genomförs månadsvis
Tjänsten passar dig som söker en flexibel tjänst som ger dig viktig erfarenhet vilken ger dig försprång på arbetsmarknaden när du och dina kurskamrater söker heltidsjobb efter studierna.

Vi söker dig som
 • Har yrkesrelaterad erfarenhet av telefonförsäljning/mötesbokning och kalla samtal
 • Är studerande på eftergymnasial nivå, i en takt om minst 50%
 • Är självgående, drivs av resultat och tar stort ansvar för ditt arbete
Då du kommer att arbeta med försäljning av tjänster inom digital kommunikation är det fördelaktigt om du har ett intresse av eller kunskap inom detta område.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid, 16-24 h/veckan
 • Arbetstider: Du bestämmer själv vilka tider du jobbar mellan mån-fre, 8-17.
 • Lön: Timlön
 • Placering: du utgår hemifrån när du jobbar, men kontoret är placerat på Drottninggatan 94 i Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Esattos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ungt och bygger på engagemang, kreativitet och driv. Kollegorna på Esatto värnar om varandra och om den goda stämningen. Även om du inte kommer att arbeta från kontoret är du alltid varmt välkommen på såväl deras skrattfyllda AW´s som andra aktiviteter. Här hittar du ett gäng som inte bara är kollegor, utan också vänner. Nu ser de fram emot att välkmna dig till teamet!