Mötesbokare på deltid till ALD Automotive!

Mötesbokare på deltid till ALD Automotive!

Börjar det eka tomt i studentplånboken? Om du har en vinnarskalle som heter duga kan problemet snart vara löst. Vi är på jakt efter ALD Automotives nya mötesbokare. Du behöver inte ha den längsta meritlistan, vi söker dig med rätt attityd och som söker din nästa utmaning i yrkeslivet som gör dig lite hetare än dina kurskamrater efter examen. Låt oss inte glömma att dina framtida kollegor erbjuder en vänskaplig och varm stämning och ser fram emot att välkomna dig till teamet.

Information om uppdraget

Academic Work söker en studerande mötesbokare till ALD Automotive i Täby Kyrkby.

Så, vilka är egentligen ALD Automotive? Företaget är ett internationellt bolag som hjälper kunder med administration och finansiering kopplat till företagskundernas bilar. ALD Automotive har en bred kundstock med olika nischer och antal fordon att administrera. ALD Automotive finns på flera platser runtom i landet och söker dig som vill jobba från deras kontor i Täby Kyrkby. På anläggningen hittar du ett sammansvetsat team som har nära till skratt och värnar om den goda stämningen. Det är högt i tak och det finns alltid någon att såväl fråga om hjälp som luncha med.

Läs mer om hur de själva presenterar sig här

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ALD Automotive. Uppdraget kommer att vara på deltid och fortgå löpande förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Du kan räkna med att arbeta cirka 9 timmar i veckan med ett flexibelt schema.

Arbetsuppgifter

Som mötesbokare kommer du att arbeta tillsammans med 3 stycken säljare, varav 2 av dem är på kontoret och 1 är stationerad i Lund. Din roll centreras kring att assistera säljarna i form av att boka möten åt dem. Du kommer att utgå från en lista med potentiella kunder till ALD Automotive som du ringer till. Ditt veckomål kommer att vara att boka 6-9 möten åt dina kollegor. Ni arbetar som ett team på avdelningen, och med det sagt, kan du förvänta dig att du får support som heter duga av dina kollegor när det kommer till frågor kopplat till rollen. Avslutningsvis söker vi dig som kan jobba minst 9h veckan, med fördel förlagt under 3 dagar för att bibehålla kvalitén i samtalen.

Rollen som mötesbokare passar dig som vill ha ett flexibelt extrajobb som erbjuder kunskap om affärsförståelse, behov och kommunikation. Tjänsten ger dig således starkt meriterande erfarenheter som gör dig lite vassare än dina kursare efter examen.

Vi söker dig som
  • är studerande på eftergymnasial nivå, i en takt om minst 50% och har minst 1 år kvar av dina studier
  • har ett flexibelt schema och kan arbeta minst 9h/veckan
  • har mycket god kommunikativ förmåga i både det svenska och engelska språket
För att trivas i den här rollen ser vi att du har ett gott sinne för affärer och vill gärna utveckla din, redan goda, kommunikativa förmåga. Du kommer ha stor användning för ditt resultatfokus och uppskattar att arbeta mot uppsatta mål.

Övrig information
  • Start: så snart som möjligt
  • Lön: timlön och semesterersättning
  • Placering: Täby Kyrkby, ELDARVÄGEN 6, 187 75, Täby
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ALD Automotives önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kollegorna på ALD Automotive värderar den goda stämningen och ser fram emot att få in nya stjärnskott till teamet. Här kan du förvänta dig ett meriterande, lärorikt och kul extrajobb med kollegor att se som goda vänner!