Mätmaskinsoperatör sökes till System 3R!

Mätmaskinsoperatör sökes till System 3R!

Har du verkstadsvana och erfarenhet av arbete med mätteknik? Är du en person som arbetar självgående och noggrant? Lockas du av att arbeta hos den ledande leverantören av produktivitetshöjande metoder och verktyg för verkstadsindustrin? Vi söker nu en Mätmaskinsoperatör till System 3R.
Sök tjänsten redan idag då vi arbetar med ett löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker för System 3Rs räkning en mätmaskinsoperatör. Vår kund är en ledande leverantör inom produktivitetshöjande metoder och verktyg till verkstadsindustrin. De är placerade i Vällingby och har ca 150 anställda. Det går bra för System 3R och de behöver nu stötta upp verksamheten med ytterligare en mätmaskinsoperatör med start omgående.

Produktionen är igång dag, kvälls- och helgtider där vi ser att du med fördel är flexibel gällande arbetstider. För rätt person går detta även att anpassa om du har speciella preferenser.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och System 3R:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till AcademicWork

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos System 3R. System 3Rs intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som mätmaskinsoperatör kommer du att arbeta med att kontrollera bearbetade detaljer i kundens mätrum.

Du kommer till exempel att:
 • Kontrollera detaljer som är frästa, svarvade och slipade med avseende på mått, toleranser och krav på ritning
 • Arbeta med manuell programmering av mätmaskinen
 • Ladda mätmaskinen med olika produkter för att utifrån detta framställa och avläsa protokoll
Vi söker dig som
 • Har en verkstadstekniskutbildning eller erfarenhet som mättekniker, vilket ska framgå tydligt i din ansökan
 • Har god kännedom av att läsa och förstå ritningar samt toleranser och mätteknik
Som person är du lättlärd och självgående. Vi tror också att du har ett öga för noggrannhet och att arbeta med precision. Du är tekniskt lagd, strukturerad och har en god samarbetsförmåga.

Övrig information
 • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
 • Omfattning: Heltid, långsiktigt
 • Lön: Enligt GFL
 • Placering: Vällingby, Stockholm
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

System 3R är en ledande leverantör inom produktivitethöjande metoder och verktyg till verkstadsindustrin. De är placerade i Vällingby och har cirka 150 anställda och behöver nu förstärka sitt produktionsteam.