Mäklarstudenter sökes till SthlmFast!

Mäklarstudenter sökes till SthlmFast!

Många studenter känner bara till dom stora franschisebolagen i branschen. Men faktum att det är oftast på dom privatägda byråerna Stockholms främsta mäklare jobbar. Jag fick pris för Stockholms andra bäst säljande mäklare Q2.
Det är vem man är som person och inte varumärket som säljer."
-Marcus Bodin, VD och fastighetsmäklare.

Information om uppdraget

SthlmFast är en privat mäklarbyrå som tagit hand om bostadsaffärer i Stockholm sedan 1991. De finns fortfarande mitt i stan men har ett kontaktnät som sträcker sig över hela landet och hjälper kunder att hitta sin drömbostad. Unikt med SthlmFast är att de erbjuder sina mäklare kontakt med hundratals potentiella kunder då du får ta del av deras kontaktnät som sträcker sig från stora byggherrar till bostadsföreningar som anlitar dem på kontinuerlig basis. För dem är det viktigt att deras personal alltid har försäljningar och därför finns de alltid där och stöttar deras anställda för att få fart på deras karriär. De ger även deras anställa chansen att välja om de vill arbeta som anställd eller som egenföretagare via SthlmFast vilket är en chans för deras mäklare att nå till nästa nivå.

Företaget har höga expansionsmål och vill nu satsa på två nya talanger som vill starta sin karriär på deltid hos dem och lära sig hur man blir en topp-mäklare för att sedan fortsätta som Fastighetsmäklare hos dem efter din examen.
I rollen som mäklarassistent kommer du få en gedigen introduktion som kompletteras av praktiskt arbete där du kommer stötta upp mäklarna i försäljningar och där tanken är att du på sikt kommer kunna utvecklas vidare och erbjudas mer ansvar allt eftersom.

Du erbjuds
  • En gedigen introduktion och stora utvecklingsmöjligheter då det finns en tydlig karriärplan och satsning på dig långsiktigt som fastighetsmäklare även efter din examen.
  • En chans att bli en del av ett härligt och drivet team på ett tryggt bolag som funnit sedan -91 där ambition och hårt arbete belönas genom en grundlön på 10.000 samt därefter en progressiv provisionsmodell.
Arbetsuppgifter

I rollen som mäklarassistent kommer du få en gedigen introduktion inom försäljningsteknik samt hur du lägger upp ett kundmöte och alla praktiska delar du behöver för att lyckas i rollen som Fastighetsmäklare. Tanken är att du kommer erbjudas en gedigen praktik där du får bidra med ditt resultatfokus och driv då du stöttar upp mäklarna när det gäller intag, visningar, förmedling och administrera lägenheter på nätet.

Vi söker dig som
  • Studerar till fastighetsmäklare och har max ett år kvar av dina studier.
  • Kan uttrycka dig obehindrat i svenska och goda kunskaper i engelska, i tal och skrift, detta då båda språken används i ditt dagliga arbete.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom försäljning och har en historik av goda resultat att påvisa.

Som person är du:

Affärsmässig Du drivs av att göra affärer och genomföra aktiviteter som påverkar organisationens långsiktiga resultat.

Orädd Du tar dig gärna an nya okända arbetsuppgifter eller går utanför din komfortzon och har ett lyhört förhållningssätt.

Resultatinriktad Du upplevs som socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang och fokuserar på att sätt utmanande mål och utveckla relationer som är viktiga för att uppnå resultat.

Uthållig Du har en förmåga att arbeta hårt och lägga ner tid, energi och engagemang på sitt arbete och förblir motiverad och effektiv trots bakslag och besvikelser.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i rekryteringsprocessen så glöm inte att motivera i ditt personliga brev varför vi ska gå vidare med just dig!

Övrig information
  • Start: Januari men flexibelt enligt överenskommelse.
  • Omfattning: Deltid, ca 10-20h/veckan. Flexibelt och beroende på hur dina tider i skolan ser ut.
  • Placering: Kungsholmen, Stockholm.
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SthlmFast önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Deltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se