Mäklare till SthlmFast, en byrå som erbjuder grundlön och många möjligheter!

Mäklare till SthlmFast, en byrå som erbjuder grundlön och många möjligheter!

Många känner bara till de stora franschisebolagen i branschen, men faktum att det är oftast på de privatägda byråerna som Stockholms främsta mäklare jobbar. Jag fick precis pris för Stockholms andra bäst säljande mäklare Q2. Det är vem man är som person och inte varumärket som säljer." -Marcus Bodin, VD och fastighetsmäklare.

Information om uppdraget

SthlmFast är en privat mäklarbyrå som tagit hand om bostadsaffärer i Stockholm sedan 1991. De finns fortfarande mitt i stan men har ett kontaktnät som sträcker sig över hela landet och hjälper kunder att hitta sin drömbostad. Unikt med SthlmFast är att de erbjuder sina mäklare kontakt med hundratals potentiella kunder då du får ta del av deras kontaktnät som sträcker sig från stora byggherrar till bostadsföreningar som anlitar dem på kontinuerlig basis. För dem är det viktigt att deras personal alltid har försäljningar och därför finns SthlmFast alltid där och stöttar deras anställda för att få fart på deras karriär. De ger även deras anställa chansen att välja om de vill arbeta som anställd eller som egenföretagare via SthlmFast vilket är en chans för deras mäklare att nå till nästa nivå.

Företaget har höga expansionsmål växer starkt med ökad lönsamhet och behöver därför nu rekrytera fler mäklare för att kunna ta hand om alla uppdrag. Som mäklare arbetar du med hela försäljningsprocessen och har stort eget ansvar över hur du disponerar din tid.

Du erbjuds
  • En chans att bli en del av ett härligt och drivet team på ett tryggt bolag som funnit sedan -91 där ambition och hårt arbete belönas genom en grundlön på 10.000 samt en progressiv provisionsmodell.
  • Möjlighet till franchising och delägarskap.
Arbetsuppgifter

I rollen som mäklare kommer du arbeta med ansvar över hela försäljningsprocessens alla steg, allt ifrån vad det gäller intag, visningar, förmedling och att administrera lägenheter och andra objekt på nätet. Du kommer ha stöttning av en mäklarassistent.

Vi söker dig som
  • Har en utbildning som fastighetsmäklare samt har praktisk arbetslivserfarenhet som mäklare
  • Kan uttrycka dig obehindrat i svenska och goda kunskaper i engelska, i tal och skrift, detta då båda språken används i ditt dagliga arbete.
Det är ett stort plus om du har en historik av goda resultat att påvisa.

Som person är du:

Affärsmässig Du drivs av att göra affärer och genomföra aktiviteter som påverkar organisationens långsiktiga resultat.

Orädd Du tar dig gärna an nya okända arbetsuppgifter eller går utanför din komfortzon och har ett lyhört förhållningssätt.

Resultatinriktad Du upplevs som socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang och fokuserar på att sätt utmanande mål och utveckla relationer som är viktiga för att uppnå resultat.

Uthållig Du har en förmåga att arbeta hårt och lägga ner tid, energi och engagemang på sitt arbete och förblir motiverad och effektiv trots bakslag och besvikelser.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i rekryteringsprocessen så glöm inte att motivera i ditt personliga brev varför vi ska gå vidare med just dig!

Övrig information
  • Start: Omgående, enligt överenskommelse.
  • Omfattning: Heltid, tillsvidare
  • Placering: Kungsholmen, Stockholm.
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SthlmFast önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se