Logistikutvecklare inom produktion till Inmotion

Logistikutvecklare inom produktion till Inmotion

Är du en logistiker ut i fingerspetsarna med både ett stort intresse- och känsla för flöden? Har du erfarenhet från produktion och tillverkning och känner dig redo för nya utmaningar 2021? Då kan detta vara rätt plats och roll för dig! Inmotion är en global leverantör av elmotorer, motorstyrenheter och hjälputrustning för industri- och fordonssektion med ett stort fokus på att utveckla utsläppsfria transportlösningar. Deras kunder är OEM-tillverkare av el- och hybridfordon som t. ex. bussar, lastbilar, entreprenadmaskiner, truckar och liknande och de har höga krav på kvalitet och tillförlitlighet, leverans i tid och kostnadseffektivitet. I takt med att de växer och under nästa år kommer att flytta till en ny fabrik söker de dig med kunskap inom området och som vill vara en del i denna resa. Är det du? Läs vidare!

Information om uppdraget

Elektrifiering av transportsektorn och industrin är avgörande för att vi ska kunna nå våra klimatmål. Hos Inmotion är du med och driver utvecklingen av elektrifiering och e-mobility framåt och skapar förutsättningar för morgondagens utsläppsfria transportlösningar. I din roll som logistikutvecklare kommer du att tillhöra ett team om 9 personer, både kvinnor och män med olika erfarenhetsnivå. Du kommer dels att jobba tätt tillsammans med ditt team, dels tvärfunktionellt där du har kontakt med andra avdelningar och personer inom bolaget.

Läs mer om Inmotion och hur de arbetar med hållbarhet HÄR

En hälsning från din blivande chef

Jag heter Åsa och är Logistik-och kundtjänstchef på Inmotion Technologies AB sedan November 2012. Jag lär mig nya saker varje dag - hos oss sker utveckling av produkter dagligen samt continous improvments i seriesatt produktion. Hos oss får du vara med och elektrifiera fordon, den nya teknologin. Just DIG behöver vi för vår tillväxt och där ska vi fånga effektivitet, effektiva flöden och andra mycket spännande områden inom logistikutveckling där vi ska vara nummer 1. Jag leder ett team som brinner för logistik, kundtjänst, just in time samt on time delivery till kund 100%. Vi jobbar bra ihop och många av oss jobbat länge ihop, i ett företag med en bra och vänlig kultur där det mänskliga har en hög aktiekurs. Detta är jag verkligen stolt över då min starka övertygelse är att det är oerhört viktigt i effektiva team. För mig är det viktigt att vi är en del av affären och tillsammans utmanar för att göra saker smartare, enklare och skapa värde för våra ledare och medarbetare

Du erbjuds
 • Arbete i ett företag som är inne i en spännande tillväxtresa där du kommer utgöra en viktig del i arbetet med att flödesoptimera och sätta en layout för den nya produktionen
 • Ett tryggt och stabilt företag som ligger i framkant inom sin teknik
 • Ett företag som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter men också värnar om en bra work-life-balance
Arbetsuppgifter

Din roll är bred och du kommer vara en viktig projektdeltagare i arbetet med att forma den nya fabriken, från ritningsstadie till implementering. Vidare kan din roll innebära allt från arbete med optimering av resvägar för gods till att arbeta bort interna flaskhalsar och vara delaktig i val av truckar. Du kommer exempelvis arbeta med:
 • Flödesoptimering - delta i arbetet med hur lager och produktionen ska optimeras, från hyllorna till produktionsceller
 • Logistikutveckling kring leverantörsledet
 • Fastställa, förbereda och färdigställa kundkrav till säljare
Vi söker dig som
 • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom relevant område, exempelvis maskinteknik, elektronik eller liknande, med fördel inriktad mot logistik
 • Har några års arbetslivserfarenhet inom tillverkande industri, med fördel inom automotive
 • Har god systemvana och goda kunskaper i Excel
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i arbetet
Det är meriterande om du har
 • Kunskap inom ISO TS samt ISO 9000
 • Kunskaper i SAP och EDI
I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser och ditt intresse för tjänsten. Motivera därför väl i din ansökan varför du valt att söka. De personliga kompetenser vi kommer lägga störst vikt vid är:
 • Uthållig
 • Samarbetsförmåga
 • Problemlösande
 • Självgående
 • Orädd
Övrig information
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Placering: Tyresö
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Kontakt: Ansvarig rekryteringskonsult Johanna Sörell, johanna.sorell@academicwork.se
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Inmotions önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Som en del av denna rekryteringsprocess genomför vi problem- och personlighetstester inför en intervju hos Academic Work.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se