Logistikutvecklare inom produktion till Inmotion!

Logistikutvecklare inom produktion till Inmotion!

Har du ett intresse för logistik och erfarenhet inom produktion och automotive-industrin och känner dig redo för nya utmaningar? Inmotion är en global leverantör av elmotorer, motorstyrenheter och hjälputrustning för industri- och fordonssektorn med ett stort fokus på att utveckla utsläppsfria transportlösningar. Deras kunder är OEM-tillverkare av el- och hybridfordon som t. ex. bussar, lastbilar, entreprenadmaskiner, truckar och liknande och de har höga krav på kvalitet och tillförlitlighet, leverans i tid och kostnadseffektivitet. Under 2021 kommer Inmotion att påbörja byggnationen av en ny fabrik i Tyresö och söker dig som vill vara en del av denna resa.

Information om uppdraget

Elektrifiering av transportsektorn och fordonsindustrin är avgörande för att vi ska kunna nå våra klimatmål. Hos Inmotion är du med och driver utvecklingen av elektrifiering och e-mobility framåt och skapar förutsättningar för morgondagens utsläppsfria transportlösningar. I din roll som logistikutvecklare kommer du att tillhöra ett team om 9 personer, både kvinnor och män med olika erfarenhetsnivå. Du kommer dels att jobba tätt tillsammans med ditt team, dels tvärfunktionellt där du har kontakt med andra avdelningar och personer inom bolaget. Rollen har framförallt fokus på logistik nära kopplad till produktionslinan och du kommer arbeta för att förbättra interna flöden och uppnå högre effektivitet och kapacitet samt minskade ledtider.
Läs mer om Inmotion och hur de arbetar med hållbarhet HÄR

Nyckelord: #produktionslogistik #automotive #logistikutveckling

Några ord från Magnus som är Chief Operating Officer på Inmotion

Jag heter Magnus och är operationsansvarig på Inmotion i Stockholm. Hos oss sker utveckling av produkter dagligen och vi har ett högt fokus på ständiga förbättringar i vår verksamhet och vår organisation.

Hos oss får du vara med och driva utvecklingen av den hållbara framtiden genom att bidra inom elektrifieringen av fordonsindustrin. Du kommer även vara en viktig kugge i att driva vår verksamhet framåt genom att designa våra flöden för att möta våra framtida utmaningar som innebär ökande volymer, nya produkter och nya kunder inom e-mobility sektorn.

Just DIG behöver vi för vår tillväxt genom att förstärka teamet inom logistikutveckling för att kunna fortsätta utmana och förbättra vår logistik. Logistikteamet ansvarar för hela flödet, från material från våra leverantörer via vårt lager och produktion och vidare med färdiga produkter ut till våra kunder. Dessutom spelar vi en aktiv roll i vår produktutvecklingsprojekt.

Vi jobbar bra ihop och många av oss jobbat länge ihop, i ett företag med en bra och vänlig kultur där det mänskliga står högt i kurs. Detta är jag verkligen stolt över då min starka övertygelse är att det är oerhört viktigt i effektiva team. För mig är det viktigt att vi är en del av affären och tillsammans utmanar för att göra saker smartare, enklare och skapar värde för våra kunder, medarbetare och ägare.

Du erbjuds
 • Arbete i ett företag som är inne i en spännande tillväxtresa där du kommer utgöra en viktig del i arbetet med att flödesoptimera och sätta en layout för den nya produktionen
 • Ett tryggt och stabilt företag som ligger i framkant inom sin teknik
 • Ett företag som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter men också värnar om en bra work-life-balance
Arbetsuppgifter

Din roll är bred och du kommer vara en viktig projektdeltagare i arbetet med att forma den nya fabriken, från ritningsstadie till implementering. Vidare kan din roll innebära allt från arbete med optimering av resvägar för gods till att arbeta bort interna flaskhalsar m.m.
 • Flödesoptimering - delta i arbetet med hur lager och produktionen ska optimeras, från hyllorna till produktionsceller
 • Logistikutveckling kring leverantörsledet
 • Fastställa, förbereda och färdigställa kundkrav
Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, exempelvis maskinteknik, industriell ekonomi, elektronik eller liknande, med fördel inriktad mot logistik
 • Har flerårig arbetslivserfarenhet inom tillverkande industri, med fördel inom automotive
 • Har flerårig erfarenhet av arbete med logistikutveckling
 • Har god systemvana och goda kunskaper i Excel
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i arbetet
 • Har kunskaper inom BI
Det är meriterande om du har
 • Kunskap inom ISO TS samt ISO 9000
 • Kunskaper i SAP och EDI
Övrig information
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Placering: Tyresö
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Kontakt: Ansvarig rekryteringskonsult Johanna Sörell, johanna.sorell@academicwork.se
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Inmotions önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Som en del av denna rekryteringsprocess genomför vi problem- och personlighetstester inför en intervju hos Academic Work.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Inmotion på deras hemsida: http://en.evs-inmotion.com/