Logistikkoordinator till snabbväxande XSAM!

Logistikkoordinator till snabbväxande XSAM!

Ser du lösningar och möjligheter istället för problem och har en analytisk förmåga utöver det vanliga? Är du duktig på att hantera information i Excel och gillar samtidigt att ha kontakt med kunder och leverantörer i ditt dagliga arbete? Om detta låter spännande kan du bli X-Sams nya logistikkoordinator! Skicka in din ansökan redan idag och ta chansen till ett nytt steg i karriären och att få en långsiktig och utvecklande roll inom distributionsbranschen!

Information om uppdraget

Academic Work söker för XSAMs räkning en logistikoordinator på heltid 6 månader framöver. Du kommer sitta i fräscha lokaler beläget i Jordbro tillsammans med ett härligt gäng kollegor som präglas av god stämning och högt i tak. Du kommer inleda din anställning med att gå jämte dina kollegor för att lära dig det operativa samt bolagets interna system , för att sedan arbeta på självständigt. I dina operativa uppgifter har du mycket kundkontakt där du planerar ordrar och transporter, har koll på avvikelser, returer och leveranser. Frågor relaterade till hela flödet kan inkomma och där blir det din uppgift att leverera service i världsklass till kunder och leverantörer.

Arbetsuppgifter

Som Logistikoordinator kommer du till exempel att;
 • Planering, avvikelsehantering och uppföljning av leveranser
 • Hantering av sedlarna
 • Bokning av transporter
 • Daglig kontakt med både kunder och underleverantörer
Tjänsten passar dig som vill utvecklas inom logistik och ekonomi i ett företag i stark tillväxtfas. Därtill tror vi att du som söker gärna tar egna initiativ och har en stark förmåga att självständigt ansvara för dina arbetsuppgifter.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Har goda kunskaper i Excel
 • Har tidigare erfarenhet från ett yrke inom servicebranschen, då arbetet innebär daglig kontakt med kunder och leverantörer
 • Är flytande i svenska språket i både tal och skrift, då språket förekommer i dagligt arbete
 • Har goda kunskaper i engelska i både tal och skrift
Det är meriterande men inget krav om du
 • Har en kandidatexamen inom ekonomi eller logistik
 • Har tidigare erfarenhet av arbete med logistik
Som person är du starkt initiativtagande, självgående och serviceminded ut i fingerspetsarna. Därtill tror vi att du som söker beskriver dig själv som spindeln i nätet som snabbt ser mönster och kan ta snabba men väl grundade beslut.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, 6 månader
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Jordbro
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

X-Sam är ett affärsområde inom JF Hillebrand Logistics, och har utvecklat ett koncept för gemensam distribution till mottagare av alkoholhaltiga drycker över hela Sverige. I dagsläget används 19 X-dock-terminaler i Sverige och därifrån distribueras drycker till t.ex. Systembolaget, dagligvaruhandel, restauranger, hotell och grossister. X-Sam tror på att jobba över konkurrensgränserna för att uppnå den högsta möjliga effektiviteten för varje enskild kund. Kostnad, miljö och kvalité är företagets främsta ledord!