Logistiker till Olivia Hemomsorg

Logistiker till Olivia Hemomsorg

Här kommer en unik möjlighet för dig som vill vara med på en spännande resa! Olivia Hemomsorg är redo för en förändring och söker därför nu en logistiker! Här kommer ditt driv, din planeringsförmåga och initiativförmåga bidra till att du tillsammans med närmsta chef skapar en roll som kommer kunna effektivisera flöden och logistik inom Olivia Hemomsorg. Kanske är du personen som tidigare jobbat med stora kundflöden, eller löser Rubiks kub orimligt snabbt. Oavsett vad söker vi nu dig som har stora ambitioner, en vilja av att vara del av något större och mycket inre driv!

Information om uppdraget

Olivia Hemomsorg är ett väletablerat företag som ingår i koncernen Team Olivia AB. Olivia Hemomsorg AB ingår i affärsområde Hemomsorg och är idag fördelat på 19 enheter. Det innebär tjänster som utgår från kundernas hem, så som hemtjänst, boendestöd, avlösning och ledsagning. Du utgår från huvudkontoret i Danderyd där du kommer dela kontor med bland annat ekonomiavdelningen. Stämningen på kontoret är lättsam och det är en arbetsplats som har högt i tak, där alla är måna om varandra.

Du erbjuds:
 • Möjligheten att vara med på en förändringsresa inom hemomsorgen, där ditt vardagliga arbete kommer ha stor inverkan på både medarbetare och kunder
 • Möjligheten att vara med och forma och effektivisera affärsområdet hemomsorg
 • Möjligheten att tillhöra en stor vård- och omsorgskoncern vilket också på sikt kan innebära möjligheter till internt avancemang samt underanställda
Arbetsuppgifter

Rollen som logistiker hos Olivia Hemomsorg är en helt ny roll. Syftet med rollen är att primärt effektivisera planeringen av kundflöden - där du med din logistikförmåga har möjlighet att revolutionera en hel bransch. Logistikdelen är en viktig grundpelare för hur Olivia Hemomsorg ska kunna revolutionera branschen, och din roll kommer därför utgöra hur du på smidigast och effektivast sätt optimerar planeringsflöden och logistiska utmaningar.

Du kommer exempelvis
 • Ansvara för att på smidigast sätt bygga upp organisationen och planeringsarbetet för alla berörda hemomsorgsenheter och kunder runt om i Stockholm, och på sikt även Sverige
 • Ha god förståelse för hur ditt arbete och planering påverkar effektiviteten och värdet för kunderna
 • Driva förbättringsprojekt kopplat till logistik och planeringsarbetet
 • Lösa dagliga utmaningar och andra ad- hoc uppgifter
Vi söker dig som
 • Är obehindrad i svenska i tal och skrift då det krävs i din dagliga kommunikation för att genomföra arbetsuppgifterna
 • Har erfarenhet av planeringsarbete eller har någon form av bakgrund inom logistik
 • Har goda kunskaper inom Google Suites samt god datorvana
 • Har ett tekniskt intresse då du kommer vara delaktig i utveckling av system och digitala hjälpmedel
Det ses som meriterande ifall du har tidigare erfarenhet av att jobba med flöden och logistik

Vi kommer i denna process lägga stor vikt vid din motivation samt hur du är som person, vilket innebär att vi även kommer ha personlighetstester. För att passa i denna rollen ser vi att du är:

Självgående/initiativtagande där du på ett effektivt och självständigt kan välja arbetsmetod och tar ansvar för uppgiften så att den drivs i rätt riktning.

Uthållig vilket innebär att du har förmåga att arbeta hårt och lägga ner tid, energi och engagemang på ditt arbete. Du har en grundplanering, men har en förmåga att inte tappa fokus även om oförutsedda händelser inträffar på enheterna.

Kommunikativ där du uttrycker dig välformulerat samt anpassar ditt budskap till mottagaren/mottagarna.

Flexibel där du accepterar snabbt och enkelt nya arbetsuppgifter och kan anpassa dig till nya omständigheter utan att resultatet påverkas negativt.

Övrig information

Problemlösning- och personlighetstest är en del av rekryteringsprocessen

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, rekrytering, 6 månaders provanställning tillämpas
Placering: Danderyd

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Olivia Hemomsorgs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Här kan du läsa mer om Olivia Hemomsorg.