Logistikadministratör till ett internationellt företag

Logistikadministratör till ett internationellt företag

Har du minst 1-2 års erfarenhet av arbete med frakt- och tullärenden och är redo att ta nästa steg i karriären? Nu söker vi en logistikadministratör till vår kund som sitter i fina lokaler i Stockholm. Tjänsten är perfekt för dig som brinner för administration, trivs med att ha många bollar i luften och har ett öga för hur interna processer kan förbättras. Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande.

Information om uppdraget

Till vår kund som säljer teknisk utrustning till hela världen söker vi nu en logistikadministratör.

Här har du möjlighet att bli en del av ett familjärt och innovativt företag som har sitt huvudkontor i Stockholm. Som logistikadministratör kommer du tillhöra ett team som tillsammans arbetar för att säkerhetställa att företagets internationella och nationella transporter tar sig från punkt A till punkt B. Du kommer dagligen ha tät dialog med kunder, speditörer, distributörer och den interna personalen. Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta administrativt och söker en långsiktig tjänst. Förutom de dagliga administrativa arbetsuppgifterna förväntas du även ta egna initativ och delge föbättringsförslag som kan utveckla den interna arbetsprocessen.

Detta är ett bemanningsuppdrag på initialt 6 månader med mycket goda chanser till förlängning/överrekrytering. Det innebär att du kommer att bli anställd via Academic Work och arbeta som konsult på företaget. Tjänsten är på heltid måndag-fredag kl.08:00-17:00.

Du erbjuds
 • En långsiktig tjänst där du får vara med och utveckla arbetsprocessen framåt
 • En karriärspartner i form av en dedikerad konsultchef
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som logistikadministratör kommer du vara ytterst ansvarig för logistiken kring företagets frakter. Arbetsuppgifterna är till störst del av administrativ karaktär och du kommer bland annat:
 • Administrera utgående och ingående leveranser både internationellt och nationellt
 • Hantera tullfakturor och andra tullhandlingar
För att trivas i rollen krävs det att du är en fena på administration och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Vi ser också att du har en god förmåga att arbeta både självständigt och i team.

Vi söker dig som
 • Har minst 1-2 års erfarenhet av frakt och tulladministration, mer erfarenhet är meriterande
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska både skriftligt och muntligt
Som person är du:
 • Noggrann
 • Strukturerad
 • Stresstålig
 • Serviceinriktad
 • Initativtagande
Övrig information
 • Start? Omgående eller enligt överenskommelse
 • Omfattning? Heltid 6 månader med mycket goda chanser till förlängning/överrekrytering
 • Placering? Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se