Linux-utvecklare till Nobu Services

Linux-utvecklare till Nobu Services

Har du ambitionen att utvecklas inom Linux finns det alla möjligheter att göra det hos Nobu Services. Starta karriären i en roll där du får möjligheten att lära dig mycket, bygga nära samarbeten med tekniskt duktiga kollegor och bygga kulturen i bolaget när det nu växer. Nobu Services är ett mindre konsultbolag som framför allt jobbar med en stor kund där de har väldigt mycket förfrågningar och behöver därför utöka sitt team som idag består av sju personer.

Information om uppdraget

Nobu Services söker nu en till medarbetare då de har väldigt mycket uppdrag som väntar. Nästan alla sju anställda sitter ute hos en stor kund i Kista. Det är en flexibel roll där du i takt med din utveckling får ta dig an nya arbetsuppgifter. Dina arbetstider är också flexibla så du kan komma in när det passar dig på morgonen och när du har kommit in i rollen kan du även jobba hemifrån.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nobu Services. Uppdraget är på heltid och sträcker sig långsiktigt.

Arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att jobba på ett av projekten som flera andra i teamet också sitter på. Du kommer att medverka i möten, utveckla och felsöka i linuxkärnan så som vm, filsystem, drivrutiner och debugverktyg men även arbeta med "user space" komponenter och byggsystem (så som yocto, busybox, lttng). Det kan även vara så att du får hjälpa till med mindre projekt remote från kunder i Kalifornien.

Vi söker dig som
  • Har goda kunskaper i Linux som du kan styrka med att visa upp hobby/open source-projekt
  • Har ett stort intresse för Linux
  • Har goda kunskaper i engelska
Vi söker dig som tycker det är roligt att lösa problem. För att lyckas i rollen ser vi också att du är självgånde och tar egna initiativ då du ser vad som behöver göras.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, flexibla arbetstider
  • Placering: Kista
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nobu Services önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nobu Services är ett konsultbolag som grundades för tio år sedan och har idag sju anställda. De är specialiserade inom Linux och inbyggda system och de anställda besitter mycket kompetens inom området.