Linux Systemadministratör till Tele2

Linux Systemadministratör till Tele2

På detta internationella telekombolag finner du härlig kultur, senaste teknikerna, karriär och utvecklingsmöjligheter och mycket mer. På Tele2 erbjuds även frihet under ansvar, regelbundna kompetensforum, Tech-talks och såklart fräscha kontorslokaler som är en fröjd för ögat. I denna organisation bestämmer du själv vilka höjder du vill nå i din karriär!

Information om uppdraget

Academic Work söker en Linux Systemadministratör till Tele2.

Tele2 är en internationell mobiloperatör med utmanaranda i deras DNA. De verkar på en marknad som ständigt växer och förändras där deras kunder ständigt vill ha nya och bättre lösningar. Här präglas arbetssättet av ansvar, öppenhet och prestigelöshet. För att ta nästa kliv på marknaden söker de nu efter nästa stjärna med kunskap inom Linux.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Tele2. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till Augusti 2019. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som Linux Systemadministratör kommer du arbeta med att upprätthålla servrar och tjänster för olika team inom Tele2, de tekniska kunskaperna varierar i teamen vilket innebär att du kommer att ha en viktig roll där du förväntas översätta och kommunicera säkerhet, konfiguration och arkitektoniskt gällande problem och idéer till Stakeholders. Vissa problem kommer du att själv vara med och lösa medan andra problem kommer att lösas av andra parter inom företaget. I rollen kommer frihet under ansvar där du själv har möjlighet att påverka vilken teknik du använder, så länge valet är motiverat och dokumenterat. Tele2 är en arbetsplats där det uppmuntras att testa sig fram och vara kreativ i sina problemlösningar. I rollen kommer du att tillhöra ett team med Linux-specialister där det finns möjlighet till stöd och rådgivning.

Tjänsten passar dig som har goda kunskaper och ett intresse för Linux och som vill ta nästa kliv i karriären tillsammans med Tele2.

Vi söker dig som
 • Har kunskaper inom Linux
 • Har en djup förståelse för stacken från operativsystem till applikationer
 • Är bekväm med konfigurationshantering
 • Är flytande i svenska i såväl tal som skrift då den huvudsakliga kommunikationen sker på svenska
Det är meriterande om du
 • Har kunskaper inom Ubuntu/Debian
 • Har kunskaper inom Python
Som person är du serviceorienterad och kommunikativ då du kommer att agera som en brygga mellan tekniska team och stakeholders. Du drivs av att arbeta i en föränderlig miljö med många bollar i luften samtidigt.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid till augusti 2019
 • Placering: Stockholm, Kista
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tele2s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Systemadministration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork