Letar du sommarjobb och är nyfiken på Arlanda som arbetsplats - se hit!

Letar du sommarjobb och är nyfiken på Arlanda som arbetsplats - se hit!

Är du student på gymnasial eller eftergymnasial nivå? Tycker du att mathantering och den internationella miljön på Arlanda Flygplats låter som en oslagbar kombination? Behöver du säkra upp sommarjobbet och/eller extrajobbet? Då så! Ta chansen att söka tjänsten som produktionsmedarbetare via oss redan idag! Vi fyller just nu på vår härliga studentpool hos Gate Gourmet, och söker både dig som vill arbeta uppemot heltid i sommar och dig som förutom det vill arbeta 2 gånger i veckan vid sidan av dina studier.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Gate Gourmets räkning nya medarbetare som vill jobba extra på deras produktionsavdelning. I dagsläget är det cirka 20 studenter som jobbar i den här positionen under terminerna samt växlar upp under skollov och sommar. Nu vill vi alltså säkra upp personalstyrkan ytterligare inför sommaren, och hoppas kunna hitta flertalet nya kollegor till detta härliga gäng!

Det här uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Gate Gourmet. Även rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Gate Gourmets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Arbetsuppgifter

Som produktionsmedarbetare kommer du att ingå i ett team, där samtliga hjälper varandra att sammanställa dagens förutbestämda produktion. Det kan till exempel handla om att förbereda och paketera måltider till flygningar hos några av Nordens största flygbolag.

Du kommer till exempel att:
 • Arbeta med tillredning, dukning och paketering av mat
 • Fördela upp mat i enportionsförpackningar
 • Diska köksredskap och arbeta med hygien
Vi söker dig som
 • Är student på antingen gymnasial eller eftergymnasial nivå (för att bli aktuell även för extrajobb under terminerna är eftergymnasiala studier ett krav, med minst 1 år kvar)
 • Lätt kan ta dig till Arlanda flygplats (skriv tydligt i motiveringsrutan hur du skulle ta dig till Arlanda)
 • Är noggrann och mån om att göra ett bra jobb
 • Är prestigelös och hugger in där det behövs
 • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska då exempelvis instruktioner förekommer på båda språken
 • Trivs med och kan jobba både tidiga mornar och sena kvällar
Som person är du flexibel och serviceinriktad. Du är noggrann i ditt arbetssätt och det är viktigt att du har en lojal inställning till ditt arbete. Då du kommer att hantera mat, blir hygien en viktig del av ditt arbete. Det är viktigt att du är prestigelös och inte är rädd för att kavla upp ärmarna.

Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare eller om du har erfarenhet av storkök. Vidare är det meriterande om du bor nära Arlanda flygplats eller enkelt kan ta dig dit. Skriv tydligt i motiveringsrutan hur du skulle ta dig till Arlanda Flygplats!

Flygplatsen är ett säkerhetsklassat område och därför kommer du att registerkontrolleras enligt Transportstyrelsens bestämmelser.

Eftersom vi tillsätter löpande vill vi därför tipsa dig om att vara snabb in med din ansökan!

Övrig information
 • START: Omgående
 • OMFATTNING: Uppemot heltid under sommaren, minst 2 pass/vecka under terminerna för extrajobb
 • ARBETSTID: Passen är förlagda kl 6-14.30 alt. kl 14.25-22.55, alla dagar i veckan
 • PLATS: Arlanda, Driftvägen 2
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Deltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gate Gourmet är ett multinationellt företag med verksamhet i hela världen. Företagets 22 000 anställda arbetar med att producera, paketera samt leverera catering till deras kunder som utgörs av ett trettiotal flygbolag. Idag är de ca 400 anställda i Sverige, fördelade på enheter på Stockholm/Arlanda, Göteborg/Landvetter och Malmö/Sturup och de omsätter ca 350 miljoner kronor. Gate Gourmet arbetar i en mycket internationell och snabbrörlig miljö med huvudkontor i Schweiz och USA.