Lendo söker nu nästa stjärna till deras kundsupport

Lendo söker nu nästa stjärna till deras kundsupport

Brinner du för att ge utmärkt service och har tidigare arbetat med kundbemötande? Trivs du bra med att arbeta i en rådgivande roll och har kundtjänstvana? Då är det här jobbet för dig! Lendo behöver nu förstärka upp med en kundservicemedarbetare till deras sammansvetsade team. Ta chansen och sök tjänsten redan idag då den ska tillsättas omgående!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Lendos räkning en kundservicemedarbetare med omgående start. Omfattningen är på heltid fram till slutet av november. Arbetstiderna kommer att vara måndag - torsdag 9-18, 10-19 eller 11-20 och fredagar 8-17 eller 9-17.

Lendo är en av Sveriges ledande låneförmedlare och har funnits på den svenska marknaden sedan 2007. Lendo började med förmedling av bolån, men övergick till privatlån redan 2008.

Hos Lendo kan du jämföra långivarnas räntor. Idag samarbetar Lendo med 25 långivare och förmedlar privatlån (blancolån) mellan 10 000 till 500 000 kr. Via Lendo kan du ansöka om billån, privatlån (blancolån), lösa dyra avbetalningar, eller samla dina smålån och krediter.

Lendo samarbetar endast med seriösa långivare och alla våra partners står under Finansinspektionens tillsyn. Lendos verksamhet står under Finansinspektionen och Konsumentombudsmannens tillsyn.

2012 startade Lendo i Norge och 2015 i Finland.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Lendo. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till slutet av november med chans till förlängning.

Arbetsuppgifter

Du kommer till exempel att:
 • Besvara samtal och mail från kunder och samarbetspartners
 • Förmedla företagslån
 • Administrera ärenden i systemet
 • Enklare backofficeuppgifter så som att lägga in ansökningar
Du kommer att få lära dig mer om lån och räntor och få en inblick i området. För rätt person finns möjligheter till ett mer långsiktigt samarbete.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Talar och skriver svenska flytande samt goda kunskaper i engelska i tal
 • Har tidigare erfarenhet från kundservice
 • Är serviceinriktad och sätter kunden i centrum
Som person är du serviceinriktad och tycker det är roligt att ge utmärkt service till kunder. Det är meriterande om du har arbetat i en liknande bransch såsom exempelvis bank eller försäkringsbolag. Vidare är du pedagogisk och lyhörd med en god förmåga att känna av kundens behov. Därtill ser vi att du är framåt och sprider en god energi omkring dig.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid fram till slutet av november med chans till förlängning
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Lendos önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork