Lendo söker nu nästa stjärna till deras kundsupport på deltid

Lendo söker nu nästa stjärna till deras kundsupport på deltid

Är du student och brinner för att ge utmärkt service och har tidigare arbetat med kundbemötande? Trivs du bra med att arbeta i en rådgivande roll och har kundtjänstvana? Då är det här jobbet för dig! Lendo behöver nu förstärka upp med en kundtjänstmedarbetare till deras sammansvetsade team som kan jobba varannan helg samt en vardag i veckan. Du ska även ha möjlighet att jobba i sommar.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Lendos räkning en kundservicemedarbetare med start omgående. Omfattningen är på deltid där du ska kunna jobba en till två vardagar i veckan och varannan helg. Lendos kundtjänst har öppet mån-tors 8-20, fre 8-17, lördag-söndag 10-14. Du ska även ha möjlighet att jobba i sommar.

Lendo är en av Sveriges ledande låneförmedlare och har funnits på den svenska marknaden sedan 2007. Lendo började med förmedling av bolån, men övergick till privatlån redan 2008.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att ingå i Lendos sammansvetsade kundtjänstteam. Ni kommer tillsammans att hjälpas åt med att ge Lendos kunder utmärkt service via olika kanaler. Arbetet inleds givetvis med en introduktion med information om organisationen och medlyssning innan du sätter igång mer självständigt.

Du kommer till exempel att:
 • Besvara samtal och mail från kunder och samarbetspartners
 • Administrera ärenden i systemet
 • Enklare backoffice uppgifter så som att lägga in ansökningar
Du har en stor drivkraft och passion för att jobba med service och merförsäljning. Du har ett genuint intresse för lån och räntor och vill få en inblick i området.

Vi söker dig som
 • Är student på minst 50% vid universitet eller högskola
 • Talar och skriver svenska flytande samt goda kunskaper i engelska i tal
 • Har tidigare erfarenhet från kundservice
 • Är serviceinriktad och sätter kunden i centrum
Som person är du serviceinriktad och tycker det är roligt att ge utmärkt service till kunder. Det är meriterande om du har arbetat i en liknande bransch såsom exempelvis bank eller försäkringsbolag. Vidare är du pedagogisk och lyhörd med en god förmåga att känna av kundens behov. Därtill ser vi att du är framåt och sprider en god energi omkring dig.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Deltid
 • Placering: Centrala Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se