Lendo söker nästa stjärna till deras kundsupport

Lendo söker nästa stjärna till deras kundsupport

Är du student och brinner för att ge utmärkt service och har tidigare arbetat med kundbemötande? Trivs du bra med att arbeta i en rådgivande roll och har kundtjänstvana? Vill du även arbeta heltid i sommar? Då är det här möjligheten för dig, så sök redan idag då vi arbetar med ett löpande urval!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Lendos räkning en kundtjänstmedarbetare som, på deltid under terminerna samt heltid under sommaren, kommer förstärka deras kundsupport team.

Som kundtjänstmedarbetare kommer du att ingå i Lendos sammansvetsade kundtjänstteam. Ni kommer tillsammans att hjälpas åt med att ge Lendos kunder utmärkt service via olika kanaler som telefon, mail och chatt.

Som ny medarbetare får du under din första tid en introduktion på kontoret vid 6-8 tillfällen under en två veckors period i maj alternativt upplärning på heltid i juni. Introduktionen innefattar information om organisationen och medlyssning innan du börjar arbeta mer självständigt. I och med rådande situation sker arbetet därefter på distans.

Behovet är varierat och kan vara heldagar, eftermiddagar och kvällar under vardagar, samt under helger. Lendos kundtjänst har öppet mån-tors 8-20, fre 9-17, lördag-söndag 10-14. Flexibilitet förväntas från båda hållen för att få ihop ett schema som passar båda parter. Under sommaren 2021 förväntas man arbeta heltid.

Du erbjuds

* En engagerad konsultchef som kommer vara din karriärspartner

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
 • Besvara samtal och mail från kunder och samarbetspartners
 • Hantera enklare backoffice uppgifter så som att lägga in ansökningar
Du har en stor passion för att jobba med service. Du har förmågan att sätta dig in i kundens perspektiv och drivs av att överträffa kundens förväntningar i varje kontakt. Du har ett genuint intresse för lån och räntor och vill få en inblick i området.

Vi söker dig som
 • Är student på minst 50% vid universitet eller högskola i minst ett år till
 • Talar och skriver svenska flytande samt goda kunskaper i engelska i tal
 • Har tidigare erfarenhet från kundservice och är serviceinriktad och sätter kunden i centrum
 • Har möjlighet att arbeta heltid juni till början av augusti, sedan deltid 16 h/vecka
Det är meriterande om du

Det är meriterande om du har arbetat i en liknande bransch, som exempelvis bank eller försäkringsbolag

Som person är du
 • Serviceinriktad och tycker det är roligt att ge utmärkt service till kunder
 • Självgående och flexibel
 • Noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt
Vidare är du pedagogisk och lyhörd med en god förmåga att känna av kundens behov. Där till ser vi att du är driven, initativtagande och sprider en god energi både till kunder och kollegor.

Övrig information
 • Arbetstider: mån-tors 8-20, fre 9-17, lör-sön 10-14. Behovet är som störst eftermiddag/kväll samt helg. Arbetstiderna är delvis flexibla och bestäms i samråd med närmaste chef på Lendo.
 • Start: Maj på deltid alternativt heltid från juni.
 • Omfattning: Deltid, minst 16 timmar i veckan under terminerna, gärna mer. Heltid under juni till början av augusti.
 • Placering: Du kommer utgå från kontoret i centrala Stockholm, upplärning kommer vara på plats och arbetet sker under rådande läge sedan på distans.
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lendo erbjuder Sveriges största jämförelsetjänst för lån och är en av Sveriges ledande låneförmedlare. De har funnits på den svenska marknaden sedan 2007 och har idag kontor i flera länder med huvudkontor i Oslo. Läs gärna mer på deras hemsida!