Legal Executive/Compliance Officer till internationellt bolag

Legal Executive/Compliance Officer till internationellt bolag

Om du är nyexaminerad inom juridik och letar efter bästa möjliga start på arbetslivet, då har du kommit rätt. I denna roll ges du en spännande möjlighet att jobba med internationella företag och där dina framfötter det enda som hindrar dig från att växa! Om du tycker dig passa in på beskrivningen tycker vi att du ska söka redan idag, vi jobbar med löpande urval.

Information om uppdraget

Academic Work söker, åt vår kunds räkning, dig som är nyexaminerad inom juridik, ekonomi eller förvaltning som vill jobba heltid på ett företag som öppnar upp för många roliga möjligheter. Kunden är ett internationellt växande företag som dagligen jobbar med att hjälpa internationella bolag att etablera sig på den svenska marknaden. Cirka 90% av kommunikationen sker på engelska och du får en stor inblick i hur det är att jobba med internationella bolag. Vi ser gärna att du är en person som vågar komma med egna idéer samt tycker om att utveckla företaget framåt.

Du erbjuds
 • Spännande och utvecklande arbetsuppgifter där du kommer få ta mycket ansvar
 • En närvarande och dedikerad konsultchef som karriärspartner
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Legal Executive kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter och ingen dag är den andra lik. Du kommer bland annat att:
 • Arbeta med bolagsrätt
 • Administrera avtalshantering
 • Arbeta med KYC och klientarbete
 • Kontinuerligt kontakta Bolagsverket, Skatteverket och advokatfirmor i olika frågor
Vi söker dig som
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
 • Har en avslutad universitetsutbildning inom juridik, affärsjuridik eller rättsvetenskap till exempel.
Det är meriterande om du

* Har tidigare erfarenhet av arbete på bank/advokatbyrå

I den här tjänsten läggs stor vikt på din vilja och driv att få utvecklas och lära dig mer inom branschen. Du kommer att arbeta i nära samarbete med ditt team och det är därför viktigt att du trivs med att jobba i grupp. Som person är du ansvarstagande, har ett framåtlutande driv samt en god känsla för struktur och service.

Som person tror vi att du är
 • Resultatinriktad
 • Samarbetsvillig
 • Kommunikativ
Övrig information
 • Start: 29 augusti
 • Omfattning: Heltid, 6 månader med goda chanser till förlängning
 • Placering: Sergels Torg, Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Juridik
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se