Lean Navigator till Mycronic

Lean Navigator till Mycronic

I funktionen som Lean Navigator hos Mycronic kommer ditt uppdrag vara att fortsätta utveckla produktionsprocessen och säkerställa kvalitet genom produktens alla livscykler. Låter det som en passande utmaning för dig? Läs vidare!

Information om uppdraget

When passion meets innovation

As a prime driver in the electronics industry, our world-leading and unique production solutions impact the very future of technology. And our technology is everywhere. Inside jet motors travelling the globe. Inside people as pace makers continue to save lives. Right now, we are on a journey of growth, where we continue to explore new markets and expand worldwide. And on the road ahead, we need the right kind of people by our side. People, perhaps, much like you.

Lean Navigator

Du kommer att befinna dig i framkant av elektronikindustrin i ett globalt företag. Mycronic både utvecklar och producerar framtidens elektronik- och bildskärmsprodukter. Leanarbetet pågår redan men de står fortsättningsvis inför en stor förändringsresa där du som Lean Navigator kommer att ta dig an en viktig roll i att såväl ta fram nya metoder som att arbeta med att vidareutveckla produktionsprocesser, ökad effektivitet och kvalitet. Du kommer att tillhöra ett sammansvetsat team bestående av medarbetare med varierad erfarenhet där man stöttar och supportar varandra. Utöver dina närmsta kollegor innebär rollen även samarbete med andra avdelningar inom organisationen och det är således av vikt att du vill arbeta i nätverkande roll och både trivs och är duktig på att sprida kunskap till andra.

Hos Mycronic arbetar personer från olika delar av världen, i olika åldrar och med olika erfarenheter vilket är något de ser som en styrka hos dem. Här blir du en del av ett företag med en öppen företagskultur där man hjälper och tror på varandra och för Mycronic är mångfald inte bara en konkurrensfördel utan också en viktig pusselbit för en innovativ och givande arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter
 • Vara ansvarig för att utveckla, driva och implementera lean-metodiken i produktionen
 • Processledning och processutveckling
 • Träna och coacha organisationen i lean-metodiker och verktyg
 • Arbeta med kontinuerliga förbättringar inom lean på alla nivåer av organisationen
Vi söker dig som
 • Har några års arbetslivserfarenhet av att ha drivit implementationsprojekt inom lean då Mycronic just nu är inne i en förändringsresa
 • Har en mycket god förståelse för leanmetoder och verktyg, såväl teoretiskt som praktiskt
 • Erfarenhet av processutveckling och ändringsledning
 • Mycket goda kommunikativa och coachande färdigheter
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i arbetet
Utöver detta är det viktigt att du har en god förmåga att leda såväl dig själv som andra där du både kan utbilda, förmedla och kravställa organisationen. Du har med fördel varit med om denna typ av förändringsresa tidigare eller ser det som en spännande utmaning att ta Mycronic vidare i deras arbete.

I denna rekrytering kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga kompetenser och vi kommer lägga särskild vikt vid:
 • Kommunikativ
 • Uthållig
 • Initiativtagande
 • Självgående
ÖVRIG INFORMATION
 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Täby
 • Kontaktuppgifter: Johanna Sörell, Recruitment Consultant, johanna.sorell@academicwork.se och Malin Snårbacka, Recruitment Coordinator, malin.snarbacka@academicwork.se
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Mycronics önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
* Nyckelord: Produktion, lean coordinator, projektledare, production engineer, kaizen, lean navigator
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mycronic är ett svenskt högteknologiskt företag med runt 1200 anställda personer världen över. De arbetar med utveckling, tillverkning och marknadsföring av högteknologisk produktionsutrustning och som en del av Mycronic ges du chansen att tillhöra att lönsamt och växande företag med en öppen arbetskultur och kunniga kollegor. De lägger vikt vid att dela kunskap med varandra för att öka kundvärdet och hela tiden driva innovationen framåt. Med alla deras olika perspektiv, bakgrunder och kunskaper gör de det omöjliga möjligt, igen och igen. Och det är med deras tre kärnvärden - Passion for business, Passion for technology och Passion for people, som driver och förenar dem över hela världen. Läs gärna mer om Mycronic och hur det är att arbeta hos Mycronic.