Larm-och säkerhetstekniker som vill lite mer

Larm-och säkerhetstekniker som vill lite mer

Nordic Alarm är ett litet och driftigt bolag där du tillsammans med ett hungrigt gäng har möjlighet att utvecklas i den riktning du vill. Här får du chansen att arbeta med installation av företagets egendesignade säkerhetssystem och där du skapar mervärde genom att vara ansiktet utåt samt kundens hjälpande hand. Vi letar efter dig som har en teknisk gymnasie- eller eftergymnasial utbildning med en påhittig, hjälpsam och positiv inställning!

Information om uppdraget

Academic Work söker två larm-och säkerhetstekniker till Nordic Alarm AB som en utökning av teamet. Du kommer höra till ett glatt, hjälpsamt och positivt gäng på 25 personer och även om du utgår från kontoret i Bromma arbetar du för det mesta på resande fot runt om i Storstockholm. Din upplärning kommer att vara gedigen då du får åka ut med en erfaren tekniker de första 2-3 månaderna. På sikt har du även möjligheten att resa runt i Sverige och möta några av företagets större kunder.

Det finns stora utvecklingsmöjligheter och Nordic Alarm satsar på att hjälpa dig att forma din karriär. Eftersom företaget är ett litet men samtidigt i expansionsfas har du möjligheten att vara delaktig i företagets utveckling, ta stort ansvar och även på sikt göra ett karriärsteg mot roller som exempelvis systemspecialist, projektledare, säljare eller projektör.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Nordic Alarm AB. Uppdraget kommer att vara på heltid och behovet är tillsvidare. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Arbetsuppgifter

Som larm-och säkerhetstekniker kommer du vara en del av Nordic Alarms installationsverksamhet och arbeta med installation och driftsättning av larm- och säkerhetsutrustning. Du får dina arbetsorders digitalt, och planerar därefter dina dagar själv, samtidigt som du återrapporterar till kontoret. Med ett starkt fokus på kundvård adderar du värde för kunden genom att ge exemplarisk kundservice när du är ute och jobbar. Du gör ungefär 1-6 kundbesök per dag, där din dag kommer att fyllas med till exempel:
 • Felsökning i säkerhetssystemen
 • Hantering av revisioner och avrapporteringar till kund
 • Småinstallationer av kortläsare, rörelsedetektorer, kameror etc.
Tjänsten passar dig som vill arbeta på ett företag där du får möjligheten att vara med att påverka samt vara delaktig i företagets utveckling. Du vill kanske utvecklas till att bli specialist inom ett visst område eller i framtiden fokusera på kundrelationer; om du visar på driv och ansvar finns möjligheterna för dig.

Vi söker dig som
 • Har gymnasie-eller eftergymnasial utbildning med inriktning mot teknik, el, fastighetsautomation eller liknande
 • Har en grundförståelse för el, kablar och ellära
 • Har ett brinnande intresse för teknik och är tekniskt praktiskt lagd
 • Är flytande i svenska i tal och skrift, då du kommer att kommunicera på detta språk
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du talar flytande engelska då du även har vissa engelsktaliga kunder. Vidare ser vi även positivt på om du har kunskap i någon typ av säkerhetssystem.
Som person är du driven och har en vilja att hela tiden utvecklas och lära dig nytt. Med fokus på kvalité kommer du gärna med idéer och förslag på förbättringar som gynnar företaget och kunden. Eftersom du är kommunikativ som person ser du vikten av att tydligt informera och återrapportera till kollegor och kunder. Du har god social kompetens på så vis att du inte är rädd för att ta första kontakten samt är duktig på att skapa goda kundrelationer. Vidare har du en glad och positiv inställningen, är plikttrogen och har en lösningsorienterad inställning till problem. Du är även flexibel, prestigelös och hjälper gärna dina kollegor.

Övrig information
 • Start: omgående
 • Omfattning: heltid, tillsvidare
 • Placering: på resande fot i Storstockholm
 • Arbetstider: 08-16:45, kan variera beroende på projekt
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nordic Alarm AB är ett litet, växande och driftigt företag som grundades 1988 med huvudkontor i Stockholm och filialkontor i Göteborg. De arbetar med kundanpassade tjänster inom larm-och säkerhetsteknik och erbjuder intelligenta säkerhetssystem som integrerar inbrottsskydd, tillträdesskydd, kameraövervakning och personskydd. De har egen utveckling av intelligenta produkter och system med stort IT-innehåll vilket har gett Nordic Alarm en unik position på säkerhetsmarknaden.