Lagermedarbetare till digitalt start-up i Norsborg

Lagermedarbetare till digitalt start-up i Norsborg

Beambox är det digitala start-up bolaget som har den smarta lösningen för förvaring när hemmet inte räcker till. Via hemsidan kan privatpersoner hålla koll på vad som finns i varje specifik låda. Arbetet på Beambox lager kommer skilja sig från ett vanligt lagerarbete! Du kommer fotografera allt innehåll i kundernas förvaringsboxar och sedan ladda upp detta på kundernas profil, detta för att kunderna ska kunna se exakt vad de har i förvaring! Låter det här som tjänsten för dig? Sök redan idag! Vi går igenom ansökningarna löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker 3 studenter för uppdrag som lagermedarbetare till Beambox, arbetet är två dagar i veckan mellan 09,00-13,00. På Beambox kommer du arbeta på deras lager i Norsborg med kunders förvaringslådor. Du kommer på ett strukturerat sätt sköta lagerförvaringen av kundernas förvaringslådor och arbeta med fotografering av innehållet i kundernas förvaring. Vidare kommer du hantera inkommande boxar såväl som att skicka tillbaka boxar till rätt kund.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Beambox. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig långsiktigt.

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare kommer du arbeta med kundernas förvaringsboxar

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot inkommande boxar
 • Fotografera allt innehåll i kundernas boxar för att lägga upp så att kunderna ser innehållet under deras konto på hemsidan
 • Skicka iväg boxar eller enskilda produkter till kunderna när det vill ha tillbaka sina saker
Tjänsten passar dig som är strukturerad och noggrann i ditt arbete då du sköter kunders egendom. Det är viktigt att varje steg sköts systematiskt och att du ger absolut bästa service i form av att noggrant strukturera upp innehållet i lådorna efter fotograferingen men också att rätt box står på rätt plats på lagret. Då arbetet kommer skötas självgående är det viktigt att du är ansvarsfull i ditt arbete.

Vi söker dig som
 • Är student med minst ett år kvar av dina studier
 • Gillar att arbetat fysiskt, då en del lyft av förvaringslådorna kommer ske i arbetet
 • Har goda kunskaper i svenska
Det är meriterande om du

* Arbetat på lager sedan tidigare

Som person är du noggrann, strukturerad och självgående i ditt arbete. Då du kommer ansvara över privatpersoners tillhörigheter lägger vi i den här processen stor vikt vid personliglämplighet för arbete.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 09,00-13,00, två vardagar i veckan
 • Placering: Norsborg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Beambox önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beambox Är företaget som hjälper kunnder med smarta förvaringslösningar för allt som inte får plats där hemma. Beambox hämtar, fotar, förvarar och lämnar sedan tillbaka det du behöver, när du behöver det.