Lagerarbetare till företaget med högt i takt i Rosersberg!

Lagerarbetare till företaget med högt i takt i Rosersberg!

Fart, fläkt & kollegor av guld - så beskriver en av medarbetarna vardagen på Optimeras lager i Rosersberg! Sammanhållning är verkligen ledordet på detta lager! Låter detta som kollegor du vill arbeta med och har du möjlighet att arbeta heltid i Rosersberg (öppetider 06:00-17:00) så tycker vi att du ska skicka in en grym motivering till varför just det här är tjänsten för dig.

Information om uppdraget

På Optimera är inte dina erfarenheter av lagerarbete det viktigaste utan det som är viktigt är att du brinner för att arbeta i lag! Många av de som arbetar på lagret i Rosersberg har idrottsbakgrund från uppväxten och detta är något som även speglar den kultur och sammanhållning som finns bland medarbetarna på Optimera! De har en laganda av rang!

Academic Work söker en lagermedarbetare på heltid till Optimera i Rosersberg. Detta är tjänsten för dig vill utvecklas inom lager och som gillar att arbeta på en arbetsplats med högt i tak! Du kommer få en gedigen introduktion av en av de lageransvariga så du känner dig trygg med materialet och rutinerna när du väl är på plats.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Optimera. Uppdraget är på heltid och sträcker sig på fyra månader framåt. Förutsatt att samarbetet fungerar bra så finns chans till överrekrytering.

Arbetsuppgifter

Som lagermedarbetare på Optimera kommer du ansvara över packning, plockning och lastning av virke och byggvaror som ska ut till de yrkesproffessionella kunderna. Personalen som arbetar på lagret idag förklarar ''att ingen dag är den andra lik''.

Du kommer till exempel att arbeta med:
 • Inventering av varor och registrering av lagersaldo
 • Utplockning och ordermottagning
 • Ordning och reda bland lagerytorna
Tjänsten passar dig som vill komma in på en superhärlig arbetsplats och som vill arbeta med kroppen i ditt arbete!

Vi söker dig som
 • Har goda kunskaper i svenska, då alla ordrar och all service till kunder sker på svenska
 • Har god fysik, då en hel del tunga lyft förekommer i tjänsten
 • Har tidigare erfarenhet från servicerelaterat arbete
 • Har B-körkort
Det är meriterande om du
 • Arbetat på lager
 • Har truckkort
Som person är du noggrann, serviceinriktad och en lagspelare av rang! Det är även viktigt att du är självgående med drivet att få saker och ting gjorda. Du letar efter en tjänst där du får ta nästa steg inom lagererfarenhet och tycker Rosersberg låter som en bra plats rent geografiskt att arbeta på. Har du även en idrottsbakgrund så värdesätts detta högt i denna rekryteringsprocess.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Rosersberg
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Optimeras önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Optimera är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för proffs och idag finns 47 butiker runtom i Sverige.