Lager- och logistikmedarbetare till LINK SWEDEN!

Lager- och logistikmedarbetare till LINK SWEDEN!

Tycker du om att ta egna initiativ och vill arbeta hos ett företag som bidrar till folks välmående? Trivs du i en roll där du slipper sitta still hela dagarna men ändå utmanas intellektuellt? Då kan du vara den vi söker för rollen som lager- och logistikmedarbetare till LINK i Åkersberga!

Information om uppdraget

Academic Work söker en lager- och logistikmedarbetare till LINK SWEDEN. LINK har sina lokaler i Åkersberga där ca 15 medarbetare arbetar i dagsläget. I rollen som lagermedarbetare blir du en del av ett team om 4 personer. Hos LINK välkomnas du av hjälpsamma kollegor och en väldigt familjär atmosfär.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos LINK. Uppdraget kommer att vara på heltid med start omgående och pågå långsiktigt.

Arbetsuppgifter

Som lager- och logistikmedarbetare kommer du tillsammans med 3 kollegor ansvara för att säkerställa flödet av produkter in och ut från lagret.

Du kommer till exempel att:
 • Plocka, scanna och packa orders för utleverans
 • Ta emot och processa leveranser och returer
 • Sköta löpande inventeringar och årsinventeringar
 • Syna och göra i ordning lånekit för operationer.
 • Syna och göra i ordning instrument som används vid operationer
 • Bevaka leveranser
Vi söker dig som
 • Trivs med ett utmanande och omväxlande arbete där vardagliga uppgifter varvas med ett behov av abstrakt tänkande
 • Har ett intresse för system då LINK arbetar i två olika affärssystem vilket kräver ett engagemang att sätta sig in och hålla isär dessa
 • Har goda kunskaper i Officepaketet, främst Excel
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
Det är meriterande om du
 • Har tidigare erfarenhet från något yrke inom medicinteknik eller vården.
 • Har tidigare erfarenhet av lager- och logistikarbete
Som person är du ödmjuk och kommunikativ. Du är även serviceinriktad och proaktiv och har lätt för att se vad som behöver göras. Vidare är du noggrann och systematisk i ditt arbete. Du tar gärna egna initiativ och kommer med idéer på hur verksamheten kan förbättras.

För rätt person erbjuds en tjänst med stor utvecklingspotential i en familjär atmosfär med produkter som gör verklig skillnad i människors liv.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Åkersberga
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och LINKs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LINK SWEDEN marknadsför och säljer ortopediska implantat och medicinteknisk utrustning till svensk sjukvård. Deras kunder bedriver ortopedkirurgisk verksamhet på sjukhus och andra vårdinrättningar, både inom offentlig och privat regi. LINK SWEDEN är marknadsledande inom ortopedisk ledersättningskirurgi, främst höft- knä- och axelimplantat och de bistår våra kunder med att förbättra patienters livskvalitet genom att leverera välfungerande produkter med utmärkta långtidsresultat! Det är 26 medarbetare som arbetar hos LINK SWEDEN, med olika roller och kompetenser, men alla med arbetsuppgifter som direkt eller indirekt bidrar till att öka patienters livskvalitet.