MS SQL tekniker till offentlig sektor!

MS SQL tekniker till offentlig sektor!

Är du personen som nära och kära kommer till när tekniken brister? Älskar du att ta dig an stora utmaningar och drivs av problemlösning? Då är detta tjänsten för dig! Sök den redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker just nu en databastekniker inom Windows serverdrift till en IT support avdelning inom offentliga sektorn. Vi har tidigare haft goda samarbeten med denna verksamheten, och dem söker därför nu efter ytterligare nya medarbetare då en av deras nuvarande tekniker har slutat. Detta är även en arbetsplats som ger en mycket meriterande erfarenhet och kan verkligen vara till stor fördel i den framida karriären.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos denna verksamhet. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig i ett halvår. Ambitionen är att man efter dessa sex månader blir överrekryterad om samarbetet fungerat bra och båda parter är nöjda.

Arbetsuppgifter

Som databastekniker kommer du arbeta med daglig drift av MS SQL och även proaktivt underhåll vilket bl.a. innebär: Incident-, Service Request, Change-, Problem- och ärendehantering. Denna IT avdelning arbetar kontinuerligt med att förädla sina arbetsprocesser och värdesätter att du har hög anpassningsförmåga till förändring samt att du gärna delar med dig av expertis och sakkunskap till andra.

Du kommer till exempel att:
 • Hantera backup och restore
 • Felsökning och konfigurering
 • Planera och dokumentera
Tjänsten passar dig som är målinriktad och alltid sätter kunden i fokus. Vidare är du strukturerad i ditt arbetssätt och är inte rädd för att ta egna initiativ i ditt dagliga arbete. Vidare så är du en person med en god logisk förmåga och är duktig på att lösa problem som kan tänkas uppstå under en dag.

Vi söker dig som

Vi söker dig som
 • Har en eftergymnasial/högskoleutbildning inom relevant område som tex IT, eller har motsvarande kunskaper som du förvärvat på annat sätt.
 • Har minst 1 års arbetserfarenhet av server och databasdrift
 • Du har erfarenhet av drift inom MS SQL server 2008R2 , 2012, 2014 och 2016 samt MS Windows Server 2008, 2012 och 2016, Skript/powershell, och även SQL server AlwaysOn.
 • God förmåga att uttrycka dig både muntligt och skriftligt på svenska och engelska.
Det är meriterande om du
 • Har kunskaper i MS Sharepoint, certifikathanteringoch SQL kluster
 • Har en vana att dokumentera utifrån fastställda rutiner
Som person är du utåtriktad och har ett stort driv. Du trivs i att jobba i grupp men klarar även av att ta ett stort eget ansvar och jobba självständigt. Vidare så tycker du om att ta emot kunder av alla slag och är alltid engagerad i det du gör. Dina kommunikativa färmågar är goda och arbetet du leverar håller alltid en hög kvalité.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Heltid, Jourberedskap och planerad övertid (servicefönster) förekommer.
 • Placering: Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Databasadministration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork