Löneadministratör till Sweco!

Löneadministratör till Sweco!

Nu finns möjligheten för dig med god erfarenhet av lönehantering och passion för service att ta dig an en spännande utmaning som löneadministratör hos Sweco. Välkommen in med din ansökan!

Information om uppdraget

Sweco{target="_blank"} är ett internationellt teknikkonsultföretag beläget på Kungsholmen i Stockholm. I koncernen arbetar cirka 14 500 medarbetare varav 6 000 i Sverige. Du kommer att tillhöra ett löneteam som i dagsläget består av tio personer och rapportera direkt till lönechefen. Teamet stöttar alla 16 bolag inom koncernen i Sverige och hanterar de 6000 svenska lönerna.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som Löneadministratör kommer du att arbeta med att stötta lönespecialisterna. Du kommer exempelvis att:
  • Skriva arbetsgivarintyg, inkomstintyg och övriga intyg
  • Beräkna föräldralöner
  • Rapportera till statistiska centralbyrån och Försäkringskassan
  • Ärendehantering i Swecos ärendehanteringssystem.
Vi söker dig som

* Har en eftergymnasial utbildning inom lön och administrativ vana alternativt har några års arbetslivserfarenhet inom lönearbete

Som person är du noggrann och prestigelös. Då du kommer att arbeta med service mot löneteamet och mot organisationen i frågor kopplade till lön ser vi att du trivs bra i service rollen och att du har en ambition att alltid ge service i världsklass! Du har en god kommunikativ förmåga, är bra på att samarbeta med andra och en vilja att lära.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid (fram till sista juni 2020)
  • Placering: Stockholm, Kungsholmen
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Swecoss önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work{target="_blank"}.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sweco{target="_blank"} plans and designs tomorrow's communities and cities. Our work produces sustainable buildings, efficient infrastructure and access to electricity and clean water. With 15,000 employees in Europe, we offer our customers the right expertise for every situation. We carry out projects in 70 countries annually throughout the world. Sweco is Europes leading engineering and architecture consultancy, with sales of approximately SEK 16.9 billion (EUR 1.8 billion). The company is listed on Nasdaq Stockholm.