Läraruppdrag inom Bygg- och Fastighetsteknik

Läraruppdrag inom Bygg- och Fastighetsteknik

AW Academy är ett utbildningsföretag, vi bygger de färdigheter som branschen behöver samtidigt som vi hjälper riktigt ambitiösa människor att byta karriär. Brinner du för att arbeta inom ditt yrkesområde och för att dela med dig och sprida dina kunskaper? Hör av dig till oss! Vi söker dig som antigen arbetar som lärare idag eller som vill kombinera ditt nuvarande jobb med att lära ut dina kunskaper.

Information om uppdraget

Vårt koncept är ett svar på det växande behovet av kontinuerlig tillväxt för både människor och företag genom up- och reskilling. Vi är stolta över att ha examinerat mer än 1700 deltagare sedan 2015! Vår pedagogik är inspirerad av Accelererad Learning, vilket innebär praktiskt lärande i högt tempo med en nära koppling till den framtida yrkesrollen. Vi fokuserar även på samarbete i team och vår vardag präglas av outtröttlig feedbackdialog. Du kan läsa mer om Du kan läsa mer om vår syn på lärande och undervisning i vår pedagogiska plattform AW Academy Way här . Om du också tycker att learning by doing är ett bra tillvägagångssätt och ser dig själv vara, eller ha förmågan att bli en bra lärare hos oss, läs vidare!

Arbetsuppgifter

Som lärare på AW Academy arbetar du med det du har passion för, både de arbetsrelaterade teknikerna som du lär ut samt att se andra växa! Du delar AW Academys syn på undervisning och lärande och tillämpar detta genom att hålla korta föreläsningar följt av praktiska övningar och uppgifter där du stöttar, coachar och ger feedback till deltagarna. Som lärare är du ansvarig för specifika ämnen och lärandemål, vilka ligger till grund för din planering, prestation och uppföljning av deltagarna.

Som lärare på AW Academy
 • Skapar du moduler baserat på de lärandemål som vi identifierat med vår kund
 • Skapar du undervisningsmaterial, t.ex. PowerPoints, övningar/uppgifter
 • Undervisar du på ett inspirerande och effektivt sätt utifrån våra metoder som beskrivs i The AW Academy Way
 • Följer kontinuerligt upp deltagarnas lärande och utveckling samt utvärderar utbildningen
 • Ger du deltagarna feedback för att hjälpa dem framåt och främja deras lärande
Uppdragets omfattning varierar, de flesta av våra lärare kombinerar sitt nuvarande arbete med att vara lärare på AW Academy - låt oss diskutera omfattning vidare! Oavsett hur mycket tid ditt läraruppdrag på AW Academy innebär kommer du att arbeta nära en av AW Academys Program Manager som ansvar för projektledning och genomförande av programmet.

Vi söker dig som

Det absolut viktigaste för oss är att du brinner för att lära ut dina kunskaper till andra, är kompetent inom ditt område och tycker att detta låter som världens roligaste jobb. På AW Academy lär sig alla deltagare ett helt nytt yrke, vilket ibland är tufft som lärare, men också fantastiskt roligt! Du är pedagogiskt lagd och framförallt nyfiken på AW Academys pedagogik samt är öppen för feedback och att ständigt utvecklas för deltagarnas bästa. Du är förtroendeingivande och ärlig i din kommunikation, så att deltagarna får de bästa förutsättningarna att ta till sig all ny information och kunskap.

Ditt specialistområde är:

Byggteknik och Byggfysik
 • Fastighetssystem
 • Energiförbrukning
 • Miljö
Fastighetsteknik
 • Stadgar
 • Lagar och regler
 • Myndighetsstyrda besiktningar
 • Underhållningsplanering
 • Fastighetsutveckling och exploatering
 • Brandskydd
Alla möten och undervisning sker digitalt så du är välkommen att ansöka oavsett vart i Sverige du bor.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se