Kvällspigg och sportintresserad? Sök drömjobbet!

Kvällspigg och sportintresserad? Sök drömjobbet!

Letar du efter ett spännande extrajobb där du får möjligheten att kombinera ditt intresse för sportevenemang och teknik? Drömmer du dessutom om ett flexibelt extrajobb med mycket eget ansvar? Då kan du bli en del av det gäng härliga medarbetare Viaplay söker till deras tekniska support för livesända sportevenemang. Sök idag - urvalet sker löpande!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Viaplays räkning flera personer som ska jobba som teknisk support med fokus på att bevaka livesända sportevenemang. Flera i teamet tar examen till sommaren och vi behöver därför fylla på med nya studenter som kan jobba extra cirka 2 pass i veckan. Viaplay är Nordens ledande streamingtjänst för serier, film och barninnehåll och utöver det har de dem tyngsta rättigheterna för livesänd sport. Du kommer arbeta med ett ungt och härligt gäng som bidrar till en skön stämning.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Viaplay. Som konsult på Academic Work erbjuds du:
 • Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
 • Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du alltid en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Arbetsuppgifter

Som teknisk support kommer du att arbeta med att övervaka livesända sportevenemang och åtgärda tekniska fel när de uppkommer. Som ny på Viaplay får du en introduktion till arbetet och en genomgång av företagets system, du kommer sedan att arbeta helt självständigt och få mycket frihet under ansvar. Det här ger dig en möjlighet att komma in på ett av Sveriges största mediehus och få meriterande arbetslivserfarenhet vid sidan om studierna.

I början går du introduktion på dagtid för att läras upp av den ordinarie personalen. Rollen innebär att du ska kunna jobba både på kvällar och nätter och erbjuder därför ett väldigt flexibelt extrajobb vid sidan av studierna!

Vi söker dig som
 • Är student inom IT eller motsvarande på högskola eller universitet
 • Har minst 1 år kvar av dina studier.
 • Har ett stort tekniskt intresse eller har arbetat med teknisk support tidigare
 • Talar och skriver på flytande svenska
Som person är du noggrann och ansvarsfull. Du trivs med att arbeta självständigt och tar alltid stort ansvar för ditt arbete. Det är en fördel om du är sportintresserad. Du bör kunna hålla många bollar i luften då du har många system att hålla koll på samtidigt.

Övrig information
 • Start: Augusti
 • Omfattning: 2-3 pass/vecka
 • Uppskattad arbetstid: Kväll, 16.00-23.30 Natt, kl 23-06 eller 24-07 beroende på sportevenemang
 • Placering: Ringvägen, Stockholm
 • Urval: Sker löpande
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Viaplays önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Viaplay är Nordens ledande leverantör av digital underhållning för serier, filmer, sport och barninnehåll. Viaplay sammanför dig med din favoritunderhållning, var du än är. Du kan upptäcka och uppleva hela säsonger av serier, marknadens största utbud av nya storfilmer, samt direktsända sportevenemang i världsklass såsom engelska Premier League, UEFA Champions League, NHL och Formel 1. Du kan läsa mer om Viaplay här.