Kunnig inom redovisning och erfarenhet från fastighetsbranschen? Vi söker dig!

Kunnig inom redovisning och erfarenhet från fastighetsbranschen? Vi söker dig!

Har du 1-2 års arbetserfarenhet av löpande redovisning och ett extra öga för fastighetsbranschen? Då kan den här tjänsten verkligen vara något för just dig! Till nystartade Trygghem Bostads AB söker vi nu efter deras nya kollega på ekonomiavdelningen, för att i nära samarbete med CFO arbeta med den löpande redovisningen. Här kan vi erbjuda en tjänst där du får möjlighet att utvecklas inom redovisning och växa in i en roll som redovisningsekonom. Trygghem Bostads AB har sitt kontor beläget i centrala Stockholm, i ljusa och familjära lokaler.

Information om uppdraget

Som junior redovisningsekonom hos Trygghem Bostads AB kommer du att bistå CFO med bolagets löpande redovisning, arbeta med både kund- och leverantörsreskontra och vara behjälplig vid bokslut. Du kommer att få möjlighet att utvecklas och lära dig hela det ekonomiska flödet och eftersom tjänsten är på lång sikt finns goda möjligheter att bli förlängd eller överrekryterad hos vår kund.

Då Trygghem Bostads AB är verksamma inom fastighetsbranschen och marknadsnischar sig mot nyproduktion av lägenheter ser vi att du har någon form av erfarenhet av den här branschen. Du kanske idag sitter i en bostadsrättsförening och brinner lite extra för bostadsfrågor? Eller har du kanske tillochmed arbetat med ekonomi inom ett fastigshetsbolag tidigare? Då uppdraget är tänkt att starta inom kort ser vi att du som söker har någon form av erfarenhet från branschen med dig.

Missa inte chansen att få vara med i en spännande utvecklingsfas i ett nystartat bolag, där du kommer ha möjlighet att utvecklas och lära dig mycket i din roll som redovisningsekonom.

Detta är ett konsultuppdrag. Det innebär att du kommer vara anställd hos Academic Work och arbeta som konsult hos vår uppdragsgivare. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig över 6 månader och det finns därefter goda möjligheter att bli förlängd eller överrekryterad på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Trygghem Bostads AB bildades för cirka 5 år sedan av seniora aktörer inom fastighetsbranschen. Deras vision var och är att med ett fokus på Storstockholm producera och förbättra byggrätter, samt förvalta fastigheter till hyresgäster inom både det privata och offentliga. Bolaget består i dagsläget av cirka 20 personer.

Som junior redovisningsekonom kommer du att arbeta med den löpande ekonomin inom bolaget. Dina arbetsuppgifter kommer variera och du kommer ha ett eget ansvar i samråd med CFO. Du kommer arbeta för att upprätthålla goda relationer med företagets externa kunder och kontakter som berör det dagliga arbetet inom ekonomin.

Vi ser även att du har god samarbetsförmåga och kan arbeta självgående.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Ansvara för bolagets löpande redovisning, samt vara behjälplig vid månadsbokslut
 • Hantering av fakturering, kund- & leverantörsreskontra
 • Kundfodringar samt eventuell hantering av inkassokrav
 • Vara delaktig i proaktiva effektiviserings- och förbättringsarbeten
Tjänsten passar dig som vill utvecklas tillsammans med företaget och som är redo att lägga ner det lilla extra då du själv bidrar med att skapa förutsättningar och utveckla din roll. Hos Trygghem Bostads AB värderas initiativtagande och lösningsfokus, och med hjälp av dina kompetenta kollegor tar du dig an utmaningar med en positiv inställning. Teamet och verksamheten i stort genomsyras av gemenskap och sammanhållning, och även du värderar samarbete mot gemensamma mål.

Vi söker dig som
 • Har arbetat med redovisning i 1-2 år tidigare.
 • Har någon form av erfarenhet från fastighetsbranschen, arbets- eller privatrelaterat så som exempelvis engagerad i bostadsrättsföreningar
 • Talar och skriver flytande på svenska, då det används i den dagliga kommunikationen
Det är meriterande om du
 • Har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller annat relevant område
 • Har erfarenhet av redovisning inom ett fastighetsbolag
 • Arbetat i Visma
Som person är du självgående, prestigelös och har lätt för att ta egna initiativ.

Stämmer detta in på dig vill jag gärna träffa dig på en intervju! Kom ihåg att din motivering och ditt personliga brev tillsammans med ditt CV är det vi gör urval utifrån.

Vill du ha tips på hur du kan göra ditt CV enkelt och tydligt samt hur du skriver ett bra personligt brev finner du det här.

Övrig information
 • Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, kontorstider 8-17
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Östermalm, Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs mer om Trygghem Bostads AB (här)[http://trygghem.se/om-oss/]