Kundvärd sökes på deltid till ledande bolag i centrala Stockholm

Kundvärd sökes på deltid till ledande bolag i centrala Stockholm

I det grönskande området Gärdet i Stockholm har det framgångsrika facility managementbolaget Coor ett kontrakt hos ett ledande företag inom bank och försäkring. De fartfyllda och glada Coor-gänget om ca 15 personer söker nu en kollega på deltid som ska stötta upp i växeln och på sikt även lära sig andra områden kopplat till serviceleveransen . Är du en lösningsorienterad doer som trivs i en praktisk och kommunikativ roll, studerar och har möjlighet att finnas tillgänglig för jobb två dagar i veckan? Då är det här jobbet för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Coors räkning en person på deltid, där ditt fokus kommer vara att ge förstklassig service till företagets kunder över telefon, anställda och besökare. Uppdraget har omgående start och pågår löpande vid sidan av dina studier. Du förväntas vara tillgänglig för arbete cirka 2 dagar/vecka och ibland med kort varsel. Där av krävs det att du har ett flexibelt studieschema.

För att arbeta via Coor krävs det att du kan visa upp ett utdrag ur belastningsregistret - så beställ ett redan idag (som ska lämnas över oöppnat!) då det tar någon vecka att få hem det.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Coor.

Du erbjuds
  • En engagerad konsultchef som kommer stötta dig under hela din anställningsperiod
  • Ett meriterande konsultuppdrag där du skapar dig ett nätverk både via Academic Work samt Stockholms stad
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Du kommer initialt få lära dig växeln - dit privatpersoner och företag ringer in för att bli kopplade till respektive avdelning. Du kommer läras upp av erfarna kollegor, och Coor estimerar att upplärningen kan ta 1-2 veckor då det är mycket att lära sig. Under dessa veckor arbetar du heltid, men om detta inte passar går det att förlänga utbildningstiden och fördela ut utbildningsdagarna.

När du är självgående i växeln kommer du även få läras upp inom andra områden så som reception, service point, konferens och post. På sikt finns det alltså stora utvecklingsmöjligheter för dig som är kommunikativ, snabblärd och praktiskt lagd.

Vi söker dig som

Vi söker dig som

Studerar vid universitet eller högskola och har minst ett år kvar på dina studier

Som är obehindrad i svenska då språket kommuniceras dagligen i både tal och skrift

Har arbetslivserfarenhet - gärna inom service, omsorg, kundservice och praktiskt arbete

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i växel (de använder sig av systemet Trio), av försäkringsbranschen eller om du arbetat med internservice tidigare.

Som person är du:

Självgående, initiativtagande samt hungrig efter att lära dig!

Praktisk och prestigelös - dina uppgifter kan handla om allt från att ta komplexa kundärenden till att byta glödlampor

God kommunikativ förmåga

Är orädd och har skinn på näsan

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Deltid, ca 2 dagar i veckan
  • Placering: Centrala Stockholm, Gärdet
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Reception
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se