Kundvägledare till Upplands Väsby kommun

Kundvägledare till Upplands Väsby kommun

Vill du representera Upplands Väsby kommun genom att vara den person invånarna först möter när de kontaktar kommunen? Har du viljan att arbeta med medborgaren i fokus? Då ska du söka jobbet som kundvägledare i Väsby Direkt!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Upplands Väsby kommuns räkning en kundvägledare för uppdragsperiod på ungefär ett år. Väsby Direkt är Upplands Väsby kommuns kundkontaktcenter. De arbetar för att höja servicen och öka tillgängligheten för medborgarna genom att erbjuda en väg in till kommunens olika verksamheter. De arbetar via telefon, e-post och personliga möten. Enheten består av 15 kundvägledare som arbetar i specialistgrupper. Vi söker nu en person som ska jobba främst mot frågor kring socialtjänsten, ekonomiskt bistånd och äldreomsorg.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Upplands Väsbys kommun.

Arbetsuppgifter

Som kundvägledare kommer du att jobba med frågor främst mot socialtjänsten, ekonomiskt bistånd och äldreomsorg. Kundkontakten sker främst via telefon, men även skriftligen och i personliga möten. De har ett nära samarbete med social- och omsorgskontoret. I ditt uppdrag ingår ej någon myndighetsutövning.

Du kommer till exempel att:
 • Besvara frågor från inkommande samtal
 • Ansvara för rådgivning över telefon och mail
 • Ansvara för mailkorrespondens
 • Samarbeta med socialsekreterarna på kommunen
Vi söker dig som
 • Erfarenhet av att arbeta med service
 • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i svenska
 • Van vid datorarbete
Det är meriterande om du
 • Har kunskaper i flera språk
 • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
Som person har du en hög servicekänsla och tycka om att arbeta med människor. Som kundvägledare behöver du ha förmågan att på ett professionellt sätt hantera alla typer av frågor och alla typer av möten. En förutsättning är att du är mogen, ansvarstagande och har lätt att skapa kontakt. Du behöver kunna arbeta både självständigt och i team. Det är viktigt att du kan hantera stressiga situationer och snabba förändringar. Dina personliga egenskaper är avgörande för om du passar för uppdraget och för att du ska trivas i rollen som kundvägledare.

Övrig information
 • Start: Omgående enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid, vikariat ett år
 • Placering: Upplands Väsby
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
[Academic Work](mailto:sts03 @academicwork.se).
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork