Kundvägledare ekonomisk bistånd till Upplands Väsby kommun

Kundvägledare ekonomisk bistånd till Upplands Väsby kommun

Är du socionom, beteendevetare eller har du erfarenhet av att jobba med ekonomiskt bistånd? Se hit! Vi söker nu en kundvägledare till Upplands Väsby kommuns kontaktcenter inom ekonomiskt bistånd. Sök redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker en kundvägledare till Väsby direkt.
Start är omgående enligt överenskommelse så tveka inte att söka om du tar examen i juni-18.

Väsby Direkt är Upplands Väsby kommuns kundkontaktcenter. De arbetar för att höja servicen och öka tillgängligheten för medborgarna genom att erbjuda en väg in till kommunens olika verksamheter. De arbetar via telefon, e-post och personliga möten. Enheten består av 15 kundvägledare som arbetar i specialistgrupper.
De söker nu en kundvägledare till svarsgruppen som arbetar med frågor som rör ekonomiskt bistånd.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Upplands Väsby Kommun. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till januari 2019. Det finns möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som kundvägledare hos Upplands Väsby kommun kommer du att besvara frågor och hjälpa medborgare inom området ekonomiskt bistånd. Kundkontakten sker främst via telefon, men även skriftligen och i personliga möten. De har ett nära samarbete med social- och omsorgskontoret. I ditt uppdrag ingår ej någon myndighetsutövning.

Du kommer till exempel att:
 • Besvara frågor från inkommande samtal
 • Ansvara för rådgivning över telefon
 • Ansvara för mailkorrespondens
Tjänsten passar dig som har servicekänsla och tycka om att arbeta med människor.

Vi söker dig som
 • Utbildad socionom eller tidigare erfarenhet av liknande arbete
 • Erfarenhet av att arbeta med service
 • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift i svenska
 • Van vid datorarbete
Det är meriterande om du

* Har kunskaper i flera språk

Vi söker dig som är nyexaminerad, tar examen till våren eller du som har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Som person har du en hög servicekänsla och tycka om att arbeta med människor. Som kundvägledare behöver du ha förmågan att på ett professionellt sätt hantera alla typer av frågor och alla typer av möten. En förutsättning är att du är mogen, ansvarstagande och har lätt att skapa kontakt. Du behöver kunna arbeta både självständigt och i team. Det är viktigt att du kan hantera stressiga situationer och snabba förändringar. Dina personliga egenskaper är avgörande för om du passar för uppdraget och för att du ska trivas i rollen som kundvägledare.

Övrig information
 • Start: Omgående enligt överenskommelse
 • Omfattning: Heltid
 • Placering: Upplands Väsby
 • Kontaktperson: Erika Anderson
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.

Besök oss på Academic Work (http://www.academicwork.se/) eller sociala medier:

https://www.linkedin.com/company-beta/162242/

https://www.facebook.com/AcademicWork

https://www.instagram.com/academicwork/

https://twitter.com/academicwork_se

https://www.youtube.com/user/AcademicWork