Kundtjänstmedarbetare till internationell storbank (långsiktigt)

Kundtjänstmedarbetare till internationell storbank (långsiktigt)

-Jag får energi och daglig utveckling av att möta människor med olika bakgrunder och nationaliteter och jag har själv möjlighet att påverka hur långt jag kan komma i företaget. När jag går till jobbet känns det inte som att gå till jobbet utan till en plats där vi umgås och skrattar. Så beskriver en kollega hos vår kund sin arbetsplats. Låter detta som något för dig? Har du 1-2 års erfarenhet från kundinriktade tjänster, ett intresse för att arbeta med mot mål och trivs med resultatinriktad uppföljning? Då tror vi det här är en tjänst för dig.

Information om uppdraget

Är du en driven person som triggas av att arbeta efter mål och resultatuppföljning? Academic Work erbjuder dig en fantastisk möjlighet till ett meriterande heltidsjobb hos vår kund som är en marknadsledande leverantör inom bank och finans. Du får in en fot i bankvärlden och samtidigt chansen att ta del av en gemenskap där ni ständigt utmanar och uppmuntrar varandra för att nå maximal utveckling.

Den 3 maj kommer första utbildningsdagen gå av stapeln, var kompetenta kollegor säkerställer att du får en stadig grund att stå på. Befintliga personal som är anställda av oss på Academic Work trivs mycket bra och ser fram emot att utöka teamet!

Arbetsuppgifter

Som kundhandläggare kommer du;
  • Via telefon ta emot samtal från både nya och befintliga kunder för frågor kring sparkonton och fordonsfinansiering
  • Vid inkommande samtal erbjuda både nya och befintliga kunder tilläggstjänster och informera om hela bankens produktportfölj
Då prestation och utveckling är någonting som vår kund uppmuntrar kommer du även att kontinuerligt erbjudas uppföljning med din teamleader som coachar, belönar och stämmer av din egen utveckling. För att sporra sina anställda anordnas interna tävlingar och teamaktiviteter. Samtidigt eftersträvas en god sammanhållning där ni som team har gemensamma målsättningar och möter framgångar och motgångar tillsammans.

Utvecklingsmöjligheter:

På uppdrag hos vår kund har du alltid någon som uppmärksammar dina styrkor och uppmanar dig att dela med dig av förslag till förbättringar. Det är bara du som bestämmer hur långt du vill gå och vi erbjuder dig bland annat möjligheter till interna rotationer mellan avdelningar för att variera och utmana ditt arbete. Framför allt kommer du till en plats där du vågar vara annorlunda, får göra din röst hörd och där skratt är en naturlig del av vardagen.

Vi söker dig som
  • Har ett starkt intresse för kundrelationer och trivs med telefonkontakt
  • Skriver och talar svenska för att kunna kommunicera med kunderna
  • Troligtvis har 1-2 års erfarenhet från tjänster inom kundservice/försäljning/butiksarbete/restaurang eller arbetat med kundhantering och service inom ett annat område. Alternativt erfarenheter från sommar- eller extrajobb inom områdena.
  • Mycket meriterande är om du arbetat via telefon alternativt arbetat med fordonsfinansiering och sparkonton. Har du något av detta får du gärna ange det redan i motiveringsrutan för din ansökan.
Som person drivs du av att arbeta efter mål och uppföljning och triggas av utmaningar i ditt arbete. Att du har lätt för att kommunicera och är en riktig team-player ser vi som en självklarhet! Det kan till och från vara ett högt arbetstempo och vi ser därför att du har ett effektivt tillvägagångssätt samt är stresstålig.

* Tjänsten startar med en obligatorisk utbildning med start den 3 maj. Utbildningen sker på vardagar under kontorstid.

Övrig information
  • Start: 3 maj 2021 på kontoret i Solna Strand
  • Omfattning: Heltid, långsiktigt
* Arbetstid: Kontorstider, måndag-fredag 08:30-17:00
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se