Kundtjänstmedarbetare till ett företag inom leasingbranchen!

Kundtjänstmedarbetare till ett företag inom leasingbranchen!

Är du i början av din karriär och vill du vara med och förändra leasingbranchen samt vara med på vår kunds tillväxtresa? Är du en person som drivs att ge service i världklass och har ett intresse inom ekonomiområdet? Då är detta tjänsten för dig! Sök redan idag då vi jobbar med löpande urval.

Information om uppdraget

Vår kund är ett snabbväxande, dynamiskt företag som utmanar de traditionella bankerna genom ett innovativt och modernt sätt att lösa leasingfinansiering.
Deras målsättning är att alltid leverera en lösning som överträffar kundens förväntningar och att bli allmänt erkända som ett kundcentrerat, digitalt företag med personlig touch där medarbetarnas välmående står i fokus. Vår kund söker idag uttökning till deras kundtjänstteam som består av 5 personer varav tre jobbar med kredit och två jobbar med kundtjänst.

Det här uppdraget kommer stäcka sig till slutet av augusti och efter den perioden finns det chans till förlängning. I början kommer man få en introduktion på kontoret och därefter kommer arbetet vara på distans, men det finns även möjlighet att arbeta på kontret vid behov.

Du erbjuds
 • Ett engagerat team av kollegor som stöttar varandra och där det finns en härlig och positiv stämning
 • En arbetsplats som präglas av personligutveckling
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande Heltid: https://www.academicwork.se/jobbsokande/konsult

Arbetsuppgifter
 • Kundservice via både mail och telefon från deras kunder
 • Granskning av inkommande leasing- och hyresavtal
 • Hantering av löpande avtal, exemplevis hantering av överlåtelse och förtidslösen
 • Säkerställa att lagar och regler följs
 • Svara på försäkringsfrågor
Vi söker dig som
 • Har minst en gymnasial utbildning med ekonomisk inriktning, alternativt arbetslivserfarenhet inom ekonomiskt relaterade arbetsuppgifter från exempelvis extra- eller sommarjobb
 • Grundläggande kunskap om ekonomiska termer
 • Talar och skriver obehindrat på svenska
Det är meriterande med:

* Tidigare erfarenhet från bank eller finansbolag

Vår kund är ett företag som alltid stävar att leva efter sina värdeord; Grit, Honesty och Stong Team Spirit. Därför så kommer vi i denna process lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper, och vi förväntar oss att du motiverar dig väl för rollen i din ansökan.

Som person är du:

Prestigelös och driver ditt arbete framåt på ett noggrant och strukturerat sätt. Du har god förmåga att identifiera nya arbetsuppgifter innan de efterfrågas av dig och är inte rädd att fråga om hjälp om du kör fast. Kontakt med kunder kommer vara en del av vardagen och du kan därför med god retorik och professionalism föra dialog med dessa. Då du kommer arbeta i en liten grupp om 5 personer är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och ser positivt på att dela med dig av dina-, samt ta del av kollegors kompetenser.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Stockholm
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information om företaget kommer att ges senare under processen.