Kundtjänstmedarbetare till Hemfrid!

Kundtjänstmedarbetare till Hemfrid!

Brinner du för kundrelationer och vill vara en del av ett stort tillväxtbolag? Trivs du med att ha daglig kontakt med kunder och att jobba med telefonen som närmsta arbetsverktyg i ett högt tempo? Då kan detta vara en tjänst för dig! Sök redan idag då urval sker löpande.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Hemfrids räkning en kundtjänstmedarbetare/innesäljare som vill vara med och stötta deras team. Som kundtjänstmedarbetare/innesäljare kommer du att arbeta i ett högt tempo tillsammans med kollegor i ett öppet landskap. Här erbjuds du en arbetsplats där du lär dig nya saker varje dag. För den som visar framfötterna finns det möjlighet att utvecklas inom företaget.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Hemfrid. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig 6 månader framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare/innesäljare kommer du genom kunskap kring kundens behov att besvara inkommande frågor via främst telefon men även mail och chatt. Detta kan röra sig om bl.a. avbokningar, reklamationer, ombokningar och kostnadsfrågor. Därför är det viktigt att du klarar av att arbeta i ett högt tempo och ha många bollar i luften. Du ska även känna dig bekväm med att arbeta med telefonen som ditt närmsta arbetsverktyg.

Tjänsten passar dig som tidigare arbetat med kundtjänst och ser långsiktigt på detta uppdrag. Du vill fortsätta utvecklas inom din yrkesroll och brinner för att ge service av högsta kvalité i varje samtal.

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet av att jobba inom kundtjänst/support tidigare
  • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Det är meriterande om du

* Tidigare arbetat i en liknande roll i högt tempo

Vi söker dig som ständigt vill överträffa kundens förväntningar oavsett behov och trivs med varierande uppgifter. Du är lyhörd och lösningsorienterad i pressade situationer. Vidare ser vi att du är strukturerad och att du drivs av nya utmaningar för att kunna axla rollen på bästa sätt.

Övrig information
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid 8-17
  • Placering: Stockholm
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hemfrids önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [STW06@Academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hemfrid är ett företag som består av 2 000 medarbetare från över 40 olika länder över hela världen med fokus att hjälpa kunder med enkla saker i vardagen som städning, barnpassning, fönsterputs, flytt men även många andra tjänster.

Att arbeta på Hemfrid som är ett trovärdigt företag ute på marknaden ger dig som medarbetare möjligheten att kunna utvecklas tillsammans med organisationen. Hemfrid värderar miljö och social hållbarhet högt och det är en viktig del i affären.