Kundtjänstmedarbetare till Handelsbanken

Kundtjänstmedarbetare till Handelsbanken

Nu söker vi efter medarbetare till en av Sveriges största banker. Detta är en perfekt möjlighet för dig som brinner för att ge bästa möjliga service till kunder, vill få chanser att utvecklas och få en fot in i bankbranschen. Här får du chansen att bli en del av ett härligt team där ni tillsammans jobbar mot att ha branschens nöjdaste kunder. Ta chansen och sök redan idag - urval sker löpande.

Information om uppdraget

Handelsbanken söker nu efter 2 nya medarbetare som under hösten kommer att jobba med att föra över några av bankens företagskunder i Danmark och Finland till det svenska IT-systemet. Tjänsten är på 100% men kan med fördel kombineras med studier om så önskas. Vi söker två juniora personer som längtar efter att få visa vad ni går för och utvecklas inom service.

Du erbjuds
 • En gedigen erfarenhet inom en av Sveriges största banker
 • En dedikerad konsultchef och karriärpartner, som stöttar dig under ditt uppdrag och följer upp din utveckling
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Vissa företagskunder från Handelsbankens verksamhet i Danmark och Finland ska flyttas över till svenska IT-system. Uppdraget handlar om att registrera dessa kunder och all data om dem i olika system i Sverige.

Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet inom kundservice
 • Har förståelse och kunskap om företagskoncernstukturer.
 • Har mycket god kunskap i svenska och engelska.
 • Har goda kunskap i excel.
Det är mycket meriterande om du även har kunskap i finska och danska språket.

Som person är du:
 • Noggrann
 • Analytisk
 • Kan dra egna slutsatser.
Övrig information
 • Start: 12 juli
 • Omfattning: Heltid till sista december
 • Placering: Stockholm
Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se