Kundtjänstmedarbetare till Finago

Kundtjänstmedarbetare till Finago

Till Finago söker vi nu dig som vill arbeta som Application Advisor på kontoret i Stockholm. Som Application Advisor jobbar du i kundservicen för redovisningssystemet Procountor. Är du ett självgående proffs inom kundservice som får kunderna att känna sig välkomna och uppskattade oavsett om du kommunicerar med dem i telefon eller via mail? Tveka inte, skicka in din ansökan idag, vi går igenom ansökningarna löpande.

Information om uppdraget

Fiango sitter i trevliga och trivsamma lokaler i Vasastan. Som Application Advisor jobbar du i vårt kundserviceteam, där alla har möjlighet att utveckla våra arbetsmetoder och där alla insatser är viktiga och uppskattade. Du trivs hos oss om du vill jobba lösningsorienterat och ta stort eget ansvar för ditt arbete. Du uppskattar dina arbetskamrater och delar med dig av dina tankar. Du är vänlig mot andra och skapar en bra stämning i din omgivning. Tjänsten är ett fäöräldrarvikariat på ett år inledningsvis.

Du erbjuds

Finagos mål är att vara den mest eftertraktade arbetsgivaren i branschen. Bakom deras snabba tillväxt och internationalisering finns motiverade och nöjda medarbetare. Därför satsar de på personalen. De har byggt upp en arbetsmiljö som främjar trivseln på arbetet, professionell utveckling och balansen i det egna livet. Vidare erbjuder bland annat flexibla arbetstider och arbetsredskap som stödjer ergonomin. Flera gånger om året ordnar de informella aktiviteter, teamdagar, evenemang och mycket annat trevligt för hela personalen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Du jobbar i kundserviceteamet tillsammans med engagerade och skickliga specialister inom programvaror och ekonomistyrning. I dina arbetsuppgifter ingår att ge företagskunder råd och instruktioner om programmet Procountor per telefon och e-post.

Vi söker dig som
  • Har viljan att leverera utmärkt kundservice
  • Har tidigare erfarenhet av kundservice
  • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Det är meriterande om...
  • Har en utbildning inom ekonomi/företagande och/eller erfarenhet av t.ex. bank-, programvaru- och/eller ekonomistyrningsbranschen
  • Har erfarenhet av redovisningssystemet Procountor
Den person vi söker är lösningsorienterad, systematisk och produktiv i sitt arbete. Personen är också nyfiken och har en proaktiv och positiv attityd. Förmåga till självständigt arbete och att arbeta under stundtals högt tryck, flexibilitet, samt hantera förändringar är grundläggande förutsättningar i rollen som Application Advisor.
Inom kundservice finns det inte färdiga instruktioner för varje tänkbar situation. Därför är förmågan och viljan att på eget initiativ hitta svar på kundernas frågor av yttersta vikt.

Övrig information
  • Start: November
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Vasastan
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Finagos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Sök tjänsten genom att klicka på ''ansök här på annan site''
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Accountor Finago är ett ledande nordiskt programvarumärke inom digital redovisning. Det digitala redovisningssystemet Finago Procountor är redan marknadsledande i Finland och på frammarsch i Sverige. Sammanlagt används företagets programvaror redan av över 1,400 redovisningsbyråer samt över 120,000 företag runtom Norden. Finago är en del av Accountor-koncernen och erbjuder redovisningsbyråer och deras kunder en effektiv totallösning med ett digitalt redovisningsprogram och tilläggstjänster. Deras affärsidé är att ekonomistyrningen i företag och på redovisningsbyråer ska kunna skötas enkelt, tillförlitligt och effektivt med hjälp av ett digitalt redovisningsprogram. Vill du bli en del av ett engagerat och kompetent team samt bidra till Finagos fortsatta utveckling och framgång?