Kundtjänstmedarbetare till ESSVE

Kundtjänstmedarbetare till ESSVE

Här får du en möjlighet att arbeta på ett förändringsbenägenhet företag med engangerade och nyfikna medarbetare. Som kundtjänstmedarbetare på ESSVE kommer du bli en del av ett team som karaktäriseras av högt i tak där kunderna är i fullt fokus.

Information om uppdraget

På ESSVE är kommunikationen rak och stämningen hjärtlig. Här är medarbetare som vill vara bäst i branschen och samtidigt ser till att ha kul på jobbet. ESSVE är marknadsledande i Norden på fästteknik och produkter till bygg och industri. Med fokus på innovativ produktutveckling, och med stor lyhördhet för kundernas behov.

Detta är ett vikariat mellan januari-september 2020, men start för upplärning i november/december. Det är en möjlighet för dig att samla på dig meriterande erfarenhet samt komma in i vårt nätvärk.

Du erbjuds
 • En dedikerad konsultchef och karriärspartner
 • En möjlighet att få värdefull erfarenhet till framtiden
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som kundservicemedarbetare kommer du att vara företagets ansikte utåt och dagligen ha kontakt med deras kunder. Du kommer att arbeta med att tillgodose deras kunder och säljares behov av produkter, distribution och kunskap.

I rollen kommer du exempelvis att:
 • Svara på frågor om produkter och sortiment
 • Ta emot ordrar och ge leveransinformation
 • Hantera reklamationer och returer
Kundtjänstteamet består i dagsläget av fyra heltidare och tre timvikarier. Du kommer inledningsvis och kontinuerligt få utbildningar.

Vi söker dig som
 • Har minst ett års arbetslivserfarenhet från kundservice och administration
 • Goda kunskaper i svenska språket då du kommer att ha daglig kontakt med företagets kunder
Det är meriterande om du har erfarenhet från byggbranschen

Som person är du positiv och serviceinriktad då du dagligen kommer vara i kontakt med kunder. Vi ser även att du är lösningsorienterad och strukturerad

Övrig information
 • Start: Så snart som möjligt
 • Omfattning: Heltid, 07.30 - 16.30
 • Placering: Akalla
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se