Kundtjänstmedarbetare till Babs Paylink

Kundtjänstmedarbetare till Babs Paylink

Har du erfarenhet från ett serviceyrke och en avslutad gymnasieexamen? Lockas du av en tjänst där du både får ge bästa kundservice och även chansen att agera affärsmässigt och jobba mot mål? Om du svarade ja på dessa frågor och dessutom beskriver dig som ansvarstagande, serviceinriktad och problemlösande så har du all anledning att ansöka till tjänsten som kundtjänstmedarbetare på Babs Paylink Sveriges ledande aktör inom betallösningar.

Information om uppdraget

Academic Work söker fyra kundtjänstmedarbetare till Babs Paylink.

Babs Paylink erbjuder företag så som butiker, restauranger och e-handel det de behöver för att kunna ta betalt och bli framgångsrika i sin verksamhet. De tillhandahåller allt från inlösenavtal och mobila kortläsare till kassasystem och e-handel. Babs Paylink är marknadsledande inom betallösningar.

Här får du vara en del av ett sammansvetsat 1st line support-team där starkt arbetsfokus och hög professionalism blandas med god stämning och positiv atmosfär. Du kommer bli en del av ett team på 11 personer och tillsammans strävar ni efter målet att ha fullständigt nöjda kunder. Babs Paylink sitter i fina lokaler i Vasastan.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Babs Paylink.

Arbetsuppgifter

Som Kundtjänstmedarbetare kommer du arbeta i Babs Paylinks 1st line support med inkommande ärenden där ambitionen är att ge kunden en hjälpande helhetslösning på sina frågor. I rollen ingår det även att höra sig för om kunden har ytterligare behov, vara en förtroendeingivande rådgivare och sträva efter merförsäljning.

Du kommer till exempel att:
 • Ta emot telefonsamtal från befintliga kunder (butiker, restauranger, e-handel m.m.) och lösa deras ärende, göra dem nöjda och överträffa förväntningarna
 • Ta emot telefonsamtal från intressenter/framtida kunder och presentera Babs Paylinks erbjudande med ambitionen att vinna kundens förtroende, sälja in en passande lösning och ta in affären
 • Guida kunder genom frågor rörande nya som befintliga avtal
 • Dokumentera inkommande ärenden i företagets ärendehanteringssystem
 • Hela tiden ha ett affärsmässigt tänk och sträva efter merförsäljning när du tycker att kunden har behov
Tjänsten passar dig som är ung i din arbetslivskarriär och vill skaffa dig värdefull arbetslivserfarenhet. Du är en person som framförallt gillar att ge kunden bästa service. Du tycker det är spännande att komma in i ett marknadsledande företag som strävar efter att alltid ligga i framkant vad gäller utveckling och innovation inom betallösningar. På Babs Paylink jobbar man mot mål och det finns goda möjligheter att få visa framfötterna och ta större ansvar och utvecklas internt längre fram.

Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasieutbildning
 • Har tidigare erfarenhet från ett serviceyrke (butik, restaurang, via telefon etc) där du har haft kontakt med kunder
 • Har ett intresse av rådgivande sälj
 • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat
Det är meriterande om du
 • Har ett tekniskt intresse i och med att många frågor är av teknisk karaktär
 • Talar ytterligare ett språk (förutom svenska och engelska)
Som person är du serviceinriktad och drivs av att leverera bästa kundbemötande och överträffa förväntningar! Du är vidare resultatinriktad och affärsmässig på så sätt att du vill prestera och har en förmåga att höra kundens behov och ha modet att föreslå lösningar som genererar sälj. Dessutom är du självklart en ansvarstagande person! I och med att Babs Paylink arbetar med betallösningar kommer vi att göra en UC-kontroll på de kandidater som blir aktuella för tjänsten.

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: Rekrytering, heltid
 • Lön: Fast enligt överenskommelse + en rörlig del
 • Placering: Stockholm
 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Babs Paylinks önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Academic Work
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Babs Paylink är ett företag som tillhandahåller säkra och effektiva lösningar för att kunna ta betalt med kort och numera även andra betallösningar. De är marknadsledande i Sverige inom tjänster och hårdvara för kortbetalning. Kunderna är olika typer av företag, exempelvis restauranger och detaljhandel.

Babs Paylink ägs till 49 procent av Swedbank och till 51 procent av det amerikanska bolaget Verifone Systems, Inc, en av världens största tillverkare av kortterminaler. Ägarstrukturen har sett likadan ut sedan starten år 1999.